ΔΕΗ: Αντιμέτωποι σχηματισμοί

%ce%b4%ce%b5%ce%b7-28%cf%83%ce%b5%cf%80

Τα σκαμπανεβάσματα μεταξύ των 2,46 και 2,93 ευρώ συνεχίζονται με την τάση των fractals να αλλάζει διαδοχικά χωρίς αυτό να επαληθεύεται από μια άνοδο ή πτώση της προκοπής. Σήμερα είχαμε μια ακόμη bulltrap με την τιμή να μένει κάνα δίωρο πάνω από το υψηλό του χθεσινού κεριού και στο τέλος όχι μόνο να μην παραμένει υψηλότερα αλλά κλείνει χαμηλότερα και από το χαμηλό του με αποτέλεσμα να έχουμε μια νέα L.S.B. Αν κάποιος πήρε θέση αγοράς με τη διάσπαση είχε δυο επιλογές. Η μια να περιμένει έχοντας στοπ στα 2.45 βάσει fractal trading ή να κλείσει με τη διάσπαση του χαμηλού του χθεσινού κεριού και να περιμένει πλέον διάσπαση του σημερινού υψηλού ή του υψηλού μιας προσεχούς L.S.B.

Κρατώ στα υπόψη τους αντιμέτωπους σχηματισμούς, τον ΩΚΩ (στη γραμμή λαιμού του οποίου έκλεισε σήμερα) και την πιθανή Δ.Κ (ενεργοποιείται κάτω από τα 2,46), που απειλούν να στείλουν τις τιμές κάτω και από τα 2,30 ευρώ αλλά και την πιθανότητα να έχουμε σε εξέλιξη τον δεξιό ώμο ενός ανάστροφου ΩΚΩ (ενεργοποιείται πάνω από τα 2,82), καθώς επίσης και την μέτρηση - σενάριο του φίλου newbie στα πρωινά σχόλια.

Κατά τα λοιπά έχουμε και το σήμα εισόδου στην ΜΥΤΙΛ που παρουσιάστηκε επίσης στα πρωινά σχόλια και μαζί με το χουνέρι της ΔΕΗ ήταν οι πιο σημαντικές μεταβολές στο γνωστό (αραιωμένο πλέον) πινακάκι.

%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%b9-28%cf%83%ce%b5%cf%80

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΛΠΕ αλλαγή τάσης σε ανοδική

ΦΦΓΚΡΠ σήμα αγοράς

AEGEAN ΠΑΣΧΑΛΗΣ, NICOLAS2300 εδώ κι εδώ

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.