ΕΛΛΑΚΤΩΡ, MARFIN INVESTMENT GROUP: Ανοδικές βλέψεις;

%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%ba%cf%84%cf%89%cf%81-27sep

Ανοδική διάσπαση της καλοκαιρινής καθοδικής σφήνας που κράτησε τρεις μήνες, με θεωρητικό στόχο πάνω από τα 1,65 ευρώ. Δύσκολο βέβαια με τέτοιο κλίμα στην αγορά αλλά το κρατάμε στα υπόψη. Έτσι κι αλλιώς τέτοιες σκέψεις επιτρέπονται μόνο όσο παραμένει εκτός σφήνας. Αξιοπρόσεκτη η έγκαιρη προειδοποίηση από τον στοχαστικό.

 mig-27sep

Σήμα εισόδου βάσει fractal trading με την διάσπαση του υψηλού της κανονικής χθεσινής long set up bar, επτά συνεδριάσεις μετά την διάσπαση του υψηλού της εναλλακτικής. Στοπ και στόχος είναι κοινοί και στα δυο "σήματα" εισόδου.

Η χθεσινή L.S.B δεν καταγράφηκε χθες στο πινακάκι με τις παραμέτρους αφού εξακολουθώ να μην μπορώ να τα "δω" όλα. Από το ΣΚ άλλωστε είχα ξεχάσει το ανέβασμα του επιπέδου αλλαγής της εβδομαδιαίας τάσης στην ΜΕΤΚΑ και την ΕΕΕ, το χαμήλωμα του αντίστοιχου στην ΕΧΑΕ. Περισσότερο καιρό έχω ξεχάσει και το αντίστοιχο χαμήλωμα στην ΒΙΟ από την 16/9. Συμπληρώθηκαν στο σημερινό το οποίο πλην της ΜΙΓ (την οποία επίσης ξεχάστηκα και δεν την περιέλαβα) δεν είχε άλλη τόσο σημαντική μεταβολή εκτός ίσως του κοντινού στόχου του σήματος στην ΕΤΕ.

parametroi-27sep

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΥΤΙΛ σήμα αγοράς

FTSEΓΔ 2 σενάρια (goldfish) 14:00 28/9

 

 

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.