ΔΕΗ: Επικαιροποίηση 23/8/16 – ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΕΧΑΕ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ: FRACTAL TRADING

DEH ΑΡΙΘΜ W 23AUG

Μεταξύ του λογαριθμικού που ακολουθεί και του αριθμητικού διαγράμματος προτιμώ να πιστέψω το λογαριθμικό σε ότι αφορά ειδικά την διάσπαση της R1, που θα ήθελα να τη δω και σ'αυτό το διάγραμμα, αλλά και την την απόσταση από την R της οποίας η διάσπαση θα άλλαζε και την πιο μακροπρόθεσμη εικόνα. Ακόμα πιο κοντά η F στα 3,30 ευρώ μοιάζει καθοριστική και συνάμα πιο προσιτή με βάση την τωρινή εικόνα της μετοχής. Ενθαρρυντική η bullish απόκλιση στον RSI που άλλωστε δικαιώθηκε. Σαν πρώτο καλό σημάδι θα ήθελα να δω την διάσπαση έστω και του τελευταίου high fractal μετά από την R1.

DEH LOG W 23AUG

DEH ημ 20 μηνες 23AUG

Στην μεγάλη εικόνα του ημερήσιου να θυμηθούμε λίγο τις εκκρεμότητες η πρώτη των οποίων σχεδόν συμπίπτει με τον χαμηλότερο στόχο της διάσπασης της σφήνας R2-S που βλέπουμε καλύτερα στο πιο κοντινό πλάνο που ακολουθεί.

DEH ημ 7 μηνες 23AUG

Εδώ φαίνεται ότι το πρώτο ζητούμενο είναι η διάσπαση της R3. Η τάση είναι ανοδική και η θέση αγοράς ανοικτή, με την τάση να αλλάζει πάλι κάτω από τα 2,62 ευρώ. Εκεί άλλωστε θα έχει διασπαστεί και το τρίγωνο - σημαία Κ-Ζ που μπορεί να δώσει άνετα κίνηση 0,30 ευρώ στην κατεύθυνση της διάσπασης.

ΜΥΤΙΛ

μυτιλ 23AUG

ΕΧΑΕ

EXAE 23AUG

ΓΕΚΤΕΡΝΑ

ΓΕΚ 23AUG

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.