ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Κυματική εκτίμηση (sal) – ΤΙΤΑΝ, ALPHA BANK, AEGEAN AIRLINES: Ελπίδες αντιστροφής

ΓΔ (SAL)

GD - 12 July%2716 (1)

Αν και έχει αλλοιωθεί κάπως, το σενάριο του διορθωτικού WXY ισχύει ακόμη . Όπως έχω αναφέρει, στο χαμηλό της 27/6 ολοκληρώθηκε το a σκέλος του Υ (του WXY) και έκτοτε βλέπουμε τον ΓΔ να κινείται με συνεχόμενα 3άρια, ένδειξη πως δεν ξεκίνησε κάποιο μεγαλύτερο προωθητικό κύμα είτε καθοδικό είτε ανοδικό. Οι δείκτες κινούνται πλαγίως δίνοντας μου την εικόνα πως σχηματίζεται ένα εσωτερικό wxy ή τρίγωνο abcde ή συνδυασμό 3αριων, έχοντας διορθώσει τη μεγάλη πτώση από 23/6 σχεδόν κατά 38%. Από τα χαμηλά της 6/7 έχουμε πάλι ένα καθαρό 3άρι ανοδικό, το οποίο πρέπει να βρίσκεται στα τελικά στάδια διαμόρφωσης του έχοντας σχηματίσει το εσωτερικό κύμα iv και να υπολείπεται το τελικό v το οποίο δεν θα πρέπει να ξεπεράσει τις 566μ για να ισχύει η μέτρηση μου. Για τη συνέχεια θα πρέπει είτε να ξεκινήσουμε άμεσα για χαμηλότερα των 500μ, είτε με συνέχιση της συσσώρευσης (σενάριο abcde or combination). Ειδάλλως και μάλιστα με υπέρβαση των 570-580μ (50%-62%) στις 6/7 πιθανά να ολοκληρώθηκε το διορθωτικό Υ.  

TITK

τιτκ 12 ιουλ

Το πρόσφατο πτωτικό κύμα (c?) έφθασε στη ισότητα με το αμέσως προηγούμενο, λίγο κάτω από το 62% fibo της διόρθωσης όλης της ανόδου από το Φεβρουάριο. Επόμενο αναμενόμενο βήμα αν κρίνω από τη μεγάλη αύξηση του όγκου η διάσπαση της γραμμής τάσης Μ από τα υψηλά του Ιουνίου.

ΑΛΦΑ
αλφα 12 ιουλ

Πληθαίνουν τα σημάδια για απόπειρα αλλαγής της βραχυπρόθεσμης τάσης. Ενδιαφέρον να δούμε αν έχει δυνάμεις για διάσπαση του πρόσφατου υψηλού των 1,79 ή αν θα έχουμε ένα pullback για σχηματισμό ενός δεξιού ώμου ενός υποψήφιου σχηματισμού ανεστραμμένου ΩΚΩ και ενός ακόμη high fractal εδώ γύρω οπότε θα κατέβει και ο πήχης  που πρέπει να υπερβεί για να αλλάξει η τάση.

ΑΡΑΙΓ

αραιγ 12 ιουλ

Μοιάζει να έφθασε στα χαμηλά του Φεβρουαρίου με μια πεντακυματική κίνηση με το 5ο κύμα μικρότερο του 1ου και με μοιρασμένες τις πιθανότητες να έχει ολοκληρωθεί αφού συνοδεύτηκε και με την απόκλιση του RSI. Η διάσπαση της Μ σημαίνει ελπίδες ότι η αλλαγή της τάσης που έδωσαν σήμερα τα fractals θα έχει ουσία. Από αύριο ψάχνουμε για κάποια long entry set up bar(s).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ 13/7 12:00 (ΠΑΣΧΑΛΗΣ)

ΔΕΗ update 13/7

ΣΩΛΚ Δ.Π (PASLAS)

 

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: