ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: 29/6/16 Σενάριο για τη συνέχεια (SAL) – 30/6/16 Κλείσιμο Ιουνίου στην κόψη του ξυραφιού

GD - 29 June%2716

Υπάρχει πιθανότητα και οι δύο δείκτες να κορύφωσαν στις 23/5 και έκτοτε να τρέχουν με WXY. Έχουμε δλδ διπλό ABC με το πρώτο 3άρι κύμα  W να ολοκληρώθηκε στις 16/6, το Χ να διόρθωσε κατά 62% τη πτώση και από εκεί να έχει ξεκινήσει το τελικό πτωτικό ABC κύμα Υ. Τη ΠΑ 24/6 κάναμε το 3 + 4 του α του Υ,  στις 27/6 το α του Υ και από εκεί (αβγ) ως το β του Υ. Σήμερα μπορεί αν ξεκίνησε το τελικό γ του Υ ή ακόμη να βρισκόμαστε στο διορθωτικό β. Στην εικόνα απεικονίζω τη πιθανή εξέλιξη της υπολειπόμενης κίνησης για την ολοκλήρωση του πτωτικού Υ με τα αντίστοιχα fibo. Όλη η κίνηση όπως έχουμε αναφέρει θα είναι κύμα Β ή 2 και δεν νομίζω να δούμε νεότερα χαμηλά … για την ώρα τουλάχιστον.

Κατά τα λοιπά κλείσιμο του μήνα σήμερα οριακά πάνω από τον ΕΚΜΟ 6Χ για την όποια σημασία του οποίου έχουν γραφεί μερικά εδώ. Στα γραφήματα που ακολουθούν έχει μπει κι η μεγαλύτερη εικόνα σε λογαριθμικό μηνιαίο με τις βασικές γραμμές τάσης, έτσι για να θυμόμαστε σε πόσο άθλια φάση βρισκόμαστε και το χειρότερο χωρίς κατά την άποψή μου να φαίνεται φως στο βάθος του τούνελ.

GD 30IOYN M

Ακόμα κι αυτό το κλείσιμο της τελευταίας στιγμής οριακά πάνω από τον ΕΚΜΟ 6Χ όμως δεν λαμβάνω σοβαρά υπόψη διότι την ίδια στιγμή ο τραπεζοβαρής ftse 25 έκλεισε αισθητά κάτω από τον δικό του ΕΚΜΟ 6Χ. Το ΣΚ θα γράψω μερικά αντίστοιχα με με τις μετρήσεις των ΕΚΜΟ 4Υ & 6Χ στο μηνιαίο του 25ρη. Με τη σημερινή εικόνα φαίνεται πως απλά ο ΓΔ θα καθυστερήσει για ένα μήνα.

Στο ημερήσιο κατά συνέπεια δεν μένει παρά να παραβιαστεί η W και οι 517,10 μονάδες, για να πάμε για κλείσιμο του gap στις 484 μονάδες και με απώτερο στόχο τις 450 μονάδες όπου το πτωτικό κύμα που ξεκίνησε με το BREXIT γίνεται 1,618 φορές μεγαλύτερο από το προηγούμενό του από τις 659 μονάδες. Για όλα αυτά αρκεί να ολοκληρωθεί η ανοδική διόρθωση στις ξένες αγορές που συμπεριφέρονται με διαφορετικό τρόπο.

Ο μεν S&P500 έχει διορθώσει ήδη το μετά brexit πτωτικό του κατά 78,6% ενώ την ίδια στΙγμή ο DAX δεν έχει φθάσει ούτε στο 50%.

SPX DAX 30IOYN D

Επιστροφή στον ΓΔ στο 120λ που ακολουθεί. Το επόμενο πτωτικό που θεωρώ σαν το πιθανότερο σενάριο πιθανότατα θα σηματοδοτηθεί με κλείσιμο 120λ κεριού κάτω από τον ΕΚΜΟ 8Χ.

GD 30IOYN120m

 

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.