ΟΤΕ: Σημειώσεις 24/6/16

Η αντίδραση από τα χαμηλά του ανοίγματος της Παρασκευής είναι το δίχως άλλο καλό σημάδι αλλά το μόνο.

OTE Η

Κατά τα λοιπά η αποκλίνουσα ανοδική σφήνα Κ-Ζ διασπάστηκε και πάλι καθοδικά και μάλιστα η αντίδραση σταμάτησε στην Κ. Η διάσπαση αυτή θα μπορούσε να δικαιολογήσει κίνηση ακόμα και περισσότερα από -2 ευρώ από το σημείο διάσπασης. Δυο σεναριάκια - μετρήσεις (αναρμόδιες) που βλέπουμε στο ημερήσιο διάγραμμα, δείχνουν πιθανότητες για τιμές κάτω των 7 ευρώ.

OTE E

Αν χαθούν τα 7,24 η εβδομαδιαία τάση των fractals γίνεται καθοδική οπότε το στοίχημα είναι να κρατήσει η S. Τον Φεβρουάριο η διόρθωση του ανοδικού κύματος από τα χαμηλά του Αυγούστου του 2015 σταμάτησε ακριβώς στο 78,6% fibo. Αν αυτό γίνει και τώρα στην διόρθωση του τελευταίου ανοδικού τότε το 7,24 και η S θα κρατήσουν.

Διαφορετικά το ενδιαφέρον θα μεταφερθεί στο επίπεδο 6,55 στα χαμηλά του Φεβρουαρίου κάτω από το οποίο ενεργοποιείται μεγάλος σχηματισμός διπλής κορυφής που βλέπουμε στο μηνιαίο διάγραμμα που καλύτερα να μην αναφέρω από τώρα τους στόχους του. Σημειώνεται πάντως ότι από το 61,8% fibo διόρθωσης της ανόδου 2012 -2014 συγκράτησε την πτώση του Αυγούστου μετά τα capital controls δίνοντας μάλιστα και εξαιρετική ανοδική αντίδραση. Στα 7,24 που προαναφέρθηκαν είναι το αντίστοιχο επίπεδο 50%.

OTE M

Σε ότι αφορά τα ημερήσια fractals το αστείο είναι ότι η μόνη δυνατότητα για σήμα πώλησης που έδωσαν ήταν αυτή η πολύ οριακή στο άνοιγμα της 22/6 με τη διάσπαση του χαμηλού της short set up bar της 21/6, που ανέφερα χωρίς καν να δώσω καν τις παραμέτρους του. Εξυπακούεται ότι με το άνοιγμα της Παρασκευής τόσο κάτω από το χαμηλό της τελευταίας short set up bar της Πέμπτης 23/6 δεν μπορούσε θεωρηθεί ευκαιρία πώλησης, εκτός κι αν δώσει καλύτερες τιμές υψηλότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

GreekBond 10Y (GOLDFISH)

ΓΔ (ΤΑΣΟΣ) εδώ,  εδώ κι εδώ

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.