ΟΤΕ: Εβδομαδιαία ανασκόπηση 20/5/16

ΟΤΕ εβδομαδιαίο

οτε εβδ 20μαη

Το γύρισμα της εβδομαδιαίας τάσης σε ανοδική επιβεβαιώθηκε με τον πιο εμφαντικό τρόπο. Στην πιο μεσομακροπρόθεσμη εικόνα βλέπουμε ότι σήμερα διέσπασε τα υψηλά των 9,47 των αρχών και του τέλους του 2015 έχοντας διορθώσει κατά 50% όλο το πτωτικό από το 2014. Με λίγη φαντασία μπορούμε να δούμε την γραμμή αυτού του 50% fibo σαν την γραμμή λαιμού πάνω από την οποία ενεργοποιήθηκε σήμερα ένας μεγάλος ανεστραμμένος ΩΚΩ. Όσο ο σχηματισμός μένει ενεργοποιημένος οφείλουμε να έχουμε υπόψη έστω και σαν μακροπρόθεσμο προορισμό των τιμών τα υψηλά του 2014. Περισσότερη τεκμηρίωση για αυτόν τον ΩΚΩ με κυματική συσχέτιση, από τον φίλο Thitadhelta εδώ.

Στο μηνιαίο που ακολουθεί βλέπουμε πάλι ότι τα τοπικά υψηλά στα 9,47 ευρώ που ξεπεράστηκαν σήμερα είναι σημαντικά και για το μηνιαίο ως high fractals έστω και διαφορετικά. Δεν μένει παρά η υπέρβαση του ΕΚΜΟ 45 του RSI από τον ΕΚΜΟ 9 του ίδιου δείκτη που φαίνεται να επίκειται, ώστε να δεχτούμε ότι και η μηνιαία τάση είναι ανοδική. Την τελευταία φορά που είχαμε τέτοια διασταύρωση των δυο αυτών Κ.Μ.Ο ήταν στην αρχή της ανόδου του 2012.

οτε Μ 20μαη

Και στα δυο παραπάνω γραφήματα επελέγησαν τα αριθμητικά διαγράμματα αντί των λογαριθμικών αφού δεν αναφερόμαστε σε γραμμές τάσης.

ΗΜΕΡΗΣΙΟ

οτε Η 20μαη

Η μετοχή συνεχίζει να ανταμείβει τους πιστούς της.

Από τους δυο ανεστραμμένους ΩΚΩ είχαμε σήμερα την επίτευξη και του δεύτερου στόχου του ΩΚΩ με βάση τα κλεισίματα και ταυτόχρονα του πρώτου στόχου από τον ΩΚΩ η γραμμή του οποίου διέρχεται από τα υψηλά της 2/2 και 8/3.

Το επίπεδο κάτω από το οποίο αλλάζει η ημερήσια τάση έχει ανέβει στα 8,63 ευρώ. Ο ΟΤΕ τους δικούς του διακοσάρηδες τους έχει αφήσει πολύ χαμηλότερα, κάτω ακόμα και από τα 8,63 ευρώ.

Για τους πιο γρήγορους long θα ήταν μάλλον καλή ιδέα η ενθυλάκωση των κερδών ή τουλάχιστον ενός τμήματός τους σε τυχόν διάσπαση με κλείσιμο της γραμμής τάσης D που παρά την κλίση της στήριξε υποδειγματικά την τελευταία άνοδο. Για τους υπόλοιπους δεν φαίνεται λόγος εξόδου όσο δεν έχουμε αλλαγή της ημερήσιας τάσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΕΜΟΣ περίπτωση αν. ΩΚΩ και θεμελιώδη από τον Αδείμαντο

ΧΑΛΚΟΡ

 

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: