ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Αντιστάσεις – στηρίξεις

ΓΔ

Χωρίς τίτλο

Σε συνέχεια της τελευταίας ανάρτησης, φουλ ανοδική η τάση εδώ και καιρό και κάθε μέρα το αποδεικνύει. Περαιτέρω αποδείξεις θα είναι οι διασπάσεις του gap στις 613,38 και του 631,35 του γνωστού εβδομαδιαίου fractal. Αρκεί δηλαδή να πιάσει τον κύριο (100% του μπλε fibo) στόχο του σχηματισμού Διπλού Πυθμένα για να επιτύχει αυτές τις διασπάσεις. Από ότι φαίνεται το πρώτο εμπόδιο θα δοκιμαστεί αύριο αφού με τη φόρα που έχει πάρει θα πιάσει τον πρώτο στόχο του Δ.Π (61,8%). Να θυμίσω εδώ τους στόχους του σεναρίου του φίλου Πασχάλη από 4/4 από τους οποίους απομένει μόνο ο τρίτος.

Πρώτη στήριξη βέβαια στο πρόσφατο low fractal και 3b swing (περισσότερα παρακάτω στον ftse) στις 570,11 μονάδες που με το φίλτρο του 3% κατεβαίνει στις 553 μονάδες. Η τάση αλλάζει με παραβίαση των 542,33 μονάδων. Λίγο ψηλότερα οι στήριξη από την Κ1 που αυτές τις μέρες είναι στην περιοχή του πλησιέστερου ανοδικού gap. Προσοχή να δούμε πως θα συμπεριφερθεί ο RSI ειδικότερα από το αν θα έχει απόκλιση σε περίπτωση υπέρβασης του πρόσφατου υψηλού στις 610 μονάδες. 

FTSE 

25 D 5APR

Σύμφωνα με το σύστημα που "μετρήθηκε" μόλις σήμερα και ανακοινώθηκε λόγω του εξαιρετικού ποσοστού επιτυχίας των "σημάτων" του, ο δείκτης είναι long από τις 136,36 μονάδες με στοπ 3% (φίλτρο) κάτω από το πρόσφατο τοπικό χαμηλό, ήτοι κάτω από τις 152,40 μονάδες .

Ανοδική βέβαια είναι και η τάση των fractals από τις 157,28 μονάδες (15/3) και με σήμα αγοράς από το άνοιγμα της 23/3 στις 148,67 μονάδες. Τα δυο τελευταία low fractals και swings ταυτίζονται απόλυτα και καθιστούν τις 157,12 μονάδες επίπεδο αλλαγής της τάσης. Αν πιαστεί ο δεύτερος και κυριότερος στόχος του σχηματισμού διπλού πυθμένα θα έχει κλείσει το gap στις 176,24 μονάδες, το τελευταίο δηλαδή σκαλοπάτι πριν την ακόμα κρισιμότερη αντίσταση των 184,09 μονάδων. Γενικά ισχύει η εικόνα της τελευταίας ανάρτησης με άλλα λόγια τόσο για τις αντιστάσεις όσο  και για τις στηρίξεις σε χαμηλότερα επίπεδα.

Και εδώ η προσοχή είναι στον RSI για τους ίδιους λόγους με τον ΓΔ. Σημειώνεται η απομάκρυνση από τον ΕΚΜΟ 100 που αποτελεί και την πρώτη στήριξη πριν την περιοχή των 157 μονάδων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΙΓ (ΝΙΚΟΣ Τ)

ΠΕΙΡ (ΤΑΣΟΣ)

 

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: