ΟΠΑΠ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, MARFIN INVESTMENT GROUP: Ανασκόπηση 27/4/16

ΟΠΑΠ (εννεάμηνο)

οπαπ 27απρ μακρινο

Η μεγάλη εικόνα είναι για να ξέρουμε που ΕΤΥΧΕ να κολλήσει το τελευταίο ανοδικό. Βίαιη η διόρθωση έφερε τις τιμές κάτω από την γραμμή λαιμού με gap μάλιστα σήμερα, ως το σημείο της διάσπασης του τριγώνου R-S, οπότε και μαζεύτηκε φτιάχνοντας τελικά ένα hammer που αν δεν χαλάσει κι άλλο το κλίμα αύριο δεν αποκλείεται να δώσει και μια επιβεβαίωση κλείνοντας το χάσμα. Η χθεσινή και η σημερινή συνεδρίαση σχημάτισαν long set up bars οπότε αν αύριο έχουμε ανοδική συνέχεια θα έχουμε και σήμα αγοράς. Το στοπ που φαίνεται πιο λογικό τεχνικά είναι το όριο του δεξιού ώμου του αν. ΩΚΩ που βλέπουμε καλύτερα στο επόμενο γράφημα με την κοντινή εικόνα.

οπαπ 27απρ

ΕΤΕ

ετε 27απρ

Αν η ροή ειδήσεων αύριο είναι θετική όπως άρχισε να φαίνεται και κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης θα μιλάμε για ένα απλό κι αναμενόμενο retest της γραμμής λαιμού του αν. ΩΚΩ και το σημερινό χάσμα θα κλείσει. Διαφορετικά αναμένω να δω την συμπεριφορά στην Κ και την Κ1. Να θυμίσω ότι το πλησιέστερο ανοδικό χάσμα είναι στα 0.224 ενώ η τάση παραμένει ανοδική όσο οι τιμές είναι πάνω από τα 0.214 ευρώ.

ΜΙΓ

MIG 27απρ

 

Μεγάλα τα κέρδη που όπως είναι εύλογο με τα πρώτα σύννεφα ρευστοποιούνται. Η μετοχή τεχνικά έχει ενεργοποιημένο σχηματισμό διπλής κορυφής όσο βρίσκεται κάτω από τα 0,145 ευρώ. Οι στόχοι του αναφέρονται στο γράφημα. Μεγάλη πιθανότητα αντίδρασης και στα 0,126 που είναι τα χαμηλά της 13 και 14/4. Η τάση αλλάζει μεν κάτω από 0,110 (με τα ως τώρα τοπικά χαμηλά), αλλά το γεγονός ότι έχουμε ήδη από ένα ΧΥ και ΧΧ προδιαθέτει σε περαιτέρω διόρθωση.

Κάποιους στόχους έχει βάλει και ο φίλος Τάσος εδώ.

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.