ΟΠΑΠ, ΤΙΤΑΝ, ΟΛΠ, ΒΙΟ: Ματιές μέσα από τις γραμμές τάσης κι ένα σήμα αγοράς

ΟΠΑΠ

opap w 22απρ

Η θέση των R και R1 στο λογαριθμικό διάγραμμα του ztrade κι η θέση των ίδιων στο αριθμητικό που ακολουθεί με την κοντινή εικόνα από το ημερήσιο. Όποια θέλετε πιστεύετε...

Δείτε και την ματιά του φίλου IMALES για τη μετοχή.

opap d 22απρ

 

ΤΙΤΚ

Πιο κοντά στο μέγα ζητούμενο...που είναι και το μέγα εμπόδιο, μην ξεχνάμε...

τιτκ D 22απρ

τιτκ εβδ 22απρ

ΟΛΠ

OLP W 22απρ

Καλά τα πρώτα βήματα αλλά τώρα αρχίζουν τα πραγματικά δύσκολα. Εμπόδιο τόσο η R όσο και πρώτος προορισμός, η R1 που βλέπουμε στο ημερήσιο αριθμητικό γράφημα που ακολουθεί.

OLP D 22απρ

ΒΙΟ ημερήσιο

bio D 22απρ

Σήμα αγοράς από τα fractals. Οι παράμετροί του στο διάγραμμα. Ο στόχος είναι πάνω στον τρίτο του μικρού σχηματισμού διπλού πυθμένα  (μπλε) αλλά όπου να'ναι ενεργοποιείται κι ο πράσινος, ο μεγαλύτερος.Η τάση αλλάζει κάτω από το στοπ.

Η W που βλέπουμε στο κάτω διάγραμμα με τους στόχους και την R που τελικά είχε δίκιο μόνο που άργησε να το βρει, εκτιμάται ότι είναι ο πλησιέστερος λογικός στόχος αλλά και εμπόδιο.

bio D 22απρ 2ο

Ας ρίξουμε και μια ματιά στις ενδιαφέρουσες γραμμές τάσης στο αριθμητικό και λογαριθμικό εβδομαδιαίο που ακολουθούν. Εστιάζουμε στην Ζ που έχει τελείως διαφορετική εικόνα, αλλά και στο τρίγωνο R1-S που έχει διασπαστεί ανοδικά και στα δυο διαγράμματα.

bio W linear 22απρ

bio W log 22απρ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΩΛΚ

ΑΡΑΙΓ

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: