ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, EUROBANK, ΜΕΤΚΑ: Ψάχνοντας τα ανοδικά όρια

ΕΤΕ

ΕΤΕ 22απρ

Ο στόχος του σήματος αγοράς πιάστηκε την Παρασκευή. Από τους υπόλοιπους, οι στόχοι των διάφορων παραλλαγών αν. ΩΚΩ είναι οι μόνοι που δεν έχουν πιαστεί ακόμη και σήμερα προστίθεται και μια νέα με βάση τα κλεισίματα. Οι στόχοι της βέβαια είναι στα πλαίσια των προηγούμενων λίγο πιο ...προσγειωμένοι. Στηρίξεις στις Κ, Κ1 και αντιστάσεις στις παράλληλές τους Ζ και Ζ1. Ένα ερωτηματικό έχει να κάνει με τα ανοδικά gaps (ροζ οριζόντιες γραμμές), αναφορικά με το πότε και υπό ποιες συνθήκες θα κλείσουν.

ΠΕΙΡ

πειρ 22απρ

Κάπου εκεί στην Ζ ή την W αναμένεται το πρώτο γύρισμα...

Δείτε και μια μέτρηση του Τάσου για το χαρτί.

ΕΥΡΩΒ

ευρωβ 22απρ

Ευκαιρία εισόδου με διάσπαση του ΥΥ στα 0,770. Σε ένα κερί έκανε και ΥΧ και ΥΥ κι όποιος πρόλαβε. Όσο είμαστε πάνω από 0,618 η τάση θα είναι ανοδική οπότε το στοπ θα μπορούσε να μπει εκεί. Στόχος η τιμή ΑΜΚ με R.R 1,5.

Δείτε και τους υπολογισμούς του Τάσου για τη συνέχεια

ΜΕΤΚΑ

μετκα 22απρ

Κλείσιμο πάνω από τη γραμμή λαιμού - ενεργοποίηση και του μεγαλύτερου σχηματισμού διπλού πυθμένα ο δεύτερος και κυριότερος στόχος του οποίου συμπίπτει με το μέγιστο στόχο της διάσπασης. Στο γράφημα βλέπουμε τους στόχους και των δυο Δ.Π. Το υψηλό του κεριού της Πέμπτης πάντως που ήταν εξωτερικό είναι ένα επίπεδο που θα πρέπει να ξαναδεί το χαρτί. Η τάση θεωρείται θετική όσο οι τιμές κινούνται πάνω από 6,28 με βάση την τωρινή εικόνα των τοπικών χαμηλών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΛΠΕ

ΦΦΓΚΡΠ

 

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: