ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, AEGEAN AIRLINES, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΟΠΑΠ: Ανασκόπηση 18/4/16

ΔΕΗ ημερήσιο

δεη Η 18απρ

Μια πιθανότητα για σχηματισμό διπλού πυθμένα διακρίνεται στη μετοχή που έσωσε προς το παρόν την παρτίδα, αφού επανήλθε πάνω από την γραμμή λαιμού του ΩΚΩ.

Στο επόμενο διάγραμμα βλέπουμε ένα καθοδικό τρίγωνο την ανοδική διάσπαση του οποίου ίσως δοκιμάσει από αύριο.

ΔΕΗ 60λ

δεη 60λ 18απρ

ΕΥΔΑΠ ημερήσιο

Χωρίς τίτλο

Το υψηλό της long set up bar διασπάστηκε οπότε έχουμε σήμα εισόδου τις παραμέτρους του οποίου βλέπουμε στο διάγραμμα. Αύριο αναμένεται και η διάσπαση της R1 που θα δώσει κι άλλο αγοραστικό σήμα με το ίδιο στοπ και στόχο 5,35 ευρώ.

ΑΡΑΙΓ ημερήσιο

αραιγ 18απρ

Αποκλίσεις bearish και στα δυο time frames που έδωσαν άμεσα αποτέλεσμα την διόρθωση με αποτέλεσμα στο πάνω διάγραμμα να έχουμε και μια bullish απόκλιση. Η τάση είναι ανοδική αλλά αλλάζει αν γράψει 8,00 ευρώ.

Τυχόν πτωτική διάσπαση της αποκλίνουσας σφήνας του κάτω γραφήματος μπορεί να δώσει ως και 0,80 ευρώ κίνηση από το σημείο της διάσπασης.

ΑΡΑΙΓ 60λ

αραιγ 60λ 18απρ

ΕΛΛΑΚΤΩΡ 60λ

ελλακτωρ 60λ 18απρ

Η τάση είναι πτωτική ως γνωστόν κι έχει δοθεί και σήμα πώλησης που δεν έχει καλό στοπ σε λογική απόσταση, οπότε δεν το πιστεύω και δεν το ανέφερα. Στο 60λ βλέπουμε μια θετική απόκλιση που έδωσε άμεσα αντίθετη κινηση, όπως και η αρνητική που προηγήθηκε και μια πτωτική σφήνα που έχει διασπαστεί και μπορεί να δώσει κίνηση ως τα 1,30 ευρώ περίπου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΦΡΙΓΟ (νέος στόχος)

ΟΠΑΠ ενεργοποίηση ΩΚΩ

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *