ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Οι ανοδικοί στόχοι

Το τελευταίο long set up δικαιώθηκε πλήρως κατά την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας.  Μπορεί να ήταν η τελευταία τράπεζα που γύρισε σε ανοδική τάση και η τελευταία που έδωσε σήμα αγοράς αλλά είχε το καλύτερο timing σε σχέση με την κίνηση της 15/4. Αν επιχειρήσουμε να θέσουμε κάποιους στόχους θα δούμε ότι τόσο ο στόχος του αγοραστικού σήματος όσο και αυτός του RANGE που διασπάστηκε είναι στην περιοχή 2,90 - 3,00 ευρώ, όπως φαίνεται και στο 120λ γράφημα που ακολουθεί.

120λ ΕΤΕ 15ΑΠΡ

Στην ίδια περιοχή τιμών είναι και ο στόχος από την διάσπαση της σφήνας W-V. Εκτός όμως από το RANGE και την σφήνα υπάρχουν και δυο εκδοχές σχηματισμού ανεστραμμένου ΩΚΩ που ενεργοποιήθηκαν με το εντυπωσιακό χθεσινό κερί αφού διασπάστηκαν ανοδικά οι γραμμές λαιμού τους.

Τόσο η μια εκδοχή (η ήδη δημοσιευμένη) όσο και η άλλη φαίνονται στο ημερήσιο διάγραμμα που ακολουθεί.

ΩΚΩ ΕΤΕ 15ΑΠΡ Η Οι στόχοι των  ΩΚΩ κυμαίνονται μεταξύ των 0,339 (ο πρώτος πράσινος στο 62%) ως και 0,4220 ευρώ (ο τελευταίος γαλάζιος στο 100%). Οι τιμές πάντως απέκτησαν ένα νέο ανοδικό gap στο υψηλό της 14/4, το τρίτο ανοιχτό κατά σειρά και αυτό δημιουργεί ερωτηματικά, αναφορικά με το ποιες θα είναι οι συνθήκες υπό τις οποίες θα κλείσουν οι τιμές της μετοχής αυτά τα χάσματα.

Η τάση είναι ανοδική όσο είμαστε πάνω από το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία low fractals που από τη Δευτέρα θα είναι τα 0,25 ευρώ του χαμηλού της Πέμπτης εκτός εξαιρετικού απροόπτου.

ΕΤΕ 240λ

240λ ΕΤΕ 15ΑΠΡ

Το τρέχον ανοδικό σκέλος από τα 0,215, έφθασε γρήγορα στην ισότητα με το προηγούμενο από τα 0,208 ευρώ. Μια πρώτη αντίσταση για τη συνέχεια θα μπορούσε να είναι η Ζ, η άνω πλευρά της αποκλίνουσας σφήνας Κ-Ζ που θα μας απασχολήσει στο μέλλον, ειδικά αν σταματήσουν τα καλά νέα για τις τράπεζες κι επανέλθουμε στην πρόσφατη μιζέρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΛΦΑ (ΤΑΣΟΣ)

ΕΥΡΩΒ (ΤΑΣΟΣ)

ΔΤΡ (HUNTERFX) εδώ κι εδώ

ΕΤΕ (HUNTERFX)

 

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: