ΟΤΕ: Δυο δρόμους έχει η ζωή – ΕΧΑΕ: διπλοί πυθμένες, σήμα long

ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ

ΟΤΕ Μ 8ΑΠΡ ΚΛΕΙΣ

Έμφαση σήμερα στα διαγράμματα line με την γραμμή κλεισιμάτων δηλαδή.

Με την πρώτη ματιά, λες ότι η μετοχή είναι κοντά, πολύ κοντά στην μεγάλη διάσπαση της μακροπρόθεσμης γραμμής τάσης που ενώνει το υψηλότερο κλείσιμο του 2007 με αυτό το 2014. Είναι όμως έτσι; Στο επόμενο διάγραμμα που είναι λογαριθμικό, συνυπολογίζει δηλαδή εκτός της αριθμητικής μεταβολής των τιμών και την ποσοστιαία μεταβολή τους, βλέπουμε ότι χρειάζεται κίνηση υψηλότερα για να διασπάσει την ίδια γραμμή.

ΜΗΝΙΑΙΟ ΛΟΓΑΡΙΘΜΙΚΟ

ΟΤΕ Μ 8ΑΠΡ ΚΛΕΙΣ ΛΟΓ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΛΟΓΑΡΙΘΜΙΚΟ

ΟΤΕ εβδ 8ΑΠΡ ΚΛΕΙΣ

Στο διάγραμμα αυτό βλέπουμε την κίνηση των τιμών ανάμεσα στις γραμμές τάσης R και S που σχηματίζουν μια σφήνα η οποία πρέπει να διασπαστεί ανοδικά για να έχει η μετοχή βλέψεις για υψηλότερα επίπεδα. Πρώτο βήμα για την επίτευξη αυτού του στόχου θα είναι η διάσπαση της γραμμής λαιμού του ανεστραμμένου ΩΚΩ που βλέπουμε καλύτερα στο αριθμητικό ημερήσιο διάγραμμα που ακολουθεί.

ΟΤΕ Η 8ΑΠΡ ΚΛΕΙΣ

Ο ADX δείχνει την απουσία αξιόλογης τάσης από το χαρτί, οπότε ρίχνουμε και μια ματιά στον στοχαστικό που ετοιμάζεται να δώσει σήμα εισόδου.

Κατά τα λοιπά είναι πάντα σε ισχύ το παλιότερο και το νεώτερο σήμα αγοράς από τα fractals όπως και ο ΩΚΩ με βάση τα υψηλά και τα χαμηλά.

Στο ημερήσιο με τα συνήθη κεριά τέλος που ακολουθεί βλέπουμε ότι υπάρχουν δυο ενδεχόμενα. Η Κ δοκιμάστηκε και κράτησε με δυσκολία, αν χαθεί όμως υπάρχει και η Κ1 που πρέπει να κρατήσει αν είναι να σκεφτούμε επιτυχή έκβαση των σημάτων αγοράς. Ανοδική διάσπαση του τριγώνου Κ-Ζ θα επιταχύνει την κίνηση προς τη γραμμή λαιμού.

ΟΤΕ Η 8ΑΠΡ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΧΑΕ

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *