ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ, MARFIN INVESTMENT GROUP: 8/4/16 με την ματιά του Geris

ΗΜΕΡΗΣΙΟ

GDD

Καθοδική τάση με την τιμή να «έχει κάτσει» στην μεσαία Bollinger που έχουν στενέψει κινούμενη σε Ζώνη Συναλλαγών 590 – 530 από 16 Μαρτίου. Ο δείκτης τιμών σε αδιάφορο επίπεδο ενώ ο δείκτης όγκου δείχνει να προσπαθεί να φτιάξει το τελευταίο σκέλος ενός W. Περιοχή στήριξης πέριξ του 530 ενώ περιοχή αντίστασης η περιοχή 580 – 600.

Στο ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ που ακολουθεί βλέπουμε ότι ο ΓΔ έχει σταματήσει στην μεσαία λωρίδα Bollinger στη περιοχή 570. Τυχόν διάσπασή της θα οδηγήσει τις τιμές ψηλότερα. Σε αντίθετη περίπτωση θα προσπαθήσει να βρει στήριξη σε χαμηλότερο επίπεδο. Οι ενδείξεις των δεικτών MACD και όγκου είναι αντιφατικές.     GDW

ΜΙΓ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ

MIGW

Η τιμή είναι πάνω από τον 20άρη κινούμενη στην πάνω λωρίδα Bollinger. Ο δείκτης τιμών σε υπεραγορασμένα επίπεδα με απόκλιση. Ο δείκτης όγκου αν και δεν έχει ακολουθήσει αντίστοιχα την κίνηση της τιμής, είναι πάνω από τον ΜΟ των 20 εβδομάδων. Περιοχή αντίστασης η περιοχή 0.15-0.16 ενώ περιοχή στήριξης η περιοχή των 0.08.

ΜΙΓ ΗΜΕΡΗΣΙΟ

MIGD

Ανοδική τάση με την τιμή  να έχει  περάσει και τον 200άρη. Το κερί της Παρασκευής με κλείσιμο έξω από την Bollinger δίνει πολλές πιθανότητες για περαιτέρω άνοδο προς την περιοχή 0,15-0,16 που είναι σοβαρή περιοχή αντίστασης η διάσπαση της οποίας θα απαιτήσει όγκο. Στήριξη η περιοχή του 200άρη και της μεσαίας Bollinger και χαμηλότερα του 100 ΕΜΑ.

Εγώ να συμπληρώσω μόνο σαν σχόλιο, ότι στο 1,40 ήταν ο στόχος από τη διάσπαση της αποκλίνουσας σφήνας που όταν το πρωτοείδα μου φάνηκε αστείο ακόμα και να το αναφέρω. Δεν είχα καν ξαναγυρίσει πίσω να δω από που ξεκινούσαν οι πορτοκαλί γραμμές. Καλά μου κάνει λοιπόν...Η S δεν απειλήθηκε καν τελικά οπότε κάθε διορθωτική σκέψη πήγε περίπατο.

Χωρίς τίτλο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΛΠ αλλαγή τάσης

 

 

 

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: