ΓΕΚΤΕΡΝΑ: Ανοδικό βήμα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ

GEKTERNA 29μαρ W

Δεύτερη απόπειρα σε εβδομαδιαία βάση για υπέρβαση της Ζ, της γραμμής τάσης του τελευταίου μεγάλου πτωτικού κύματος της αγοράς και της σφήνας ή καθοδικού τριγώνου Κ-Ζ, πράγμα που δεν πιστεύω ότι θα είναι εύκολη υπόθεση.

Όπως βλέπουμε στο ημερήσιο διάγραμμα που ακολουθεί έγινε σήμερα ένα πρώτο βήμα με την υπέρβαση μετά από 4 συνεδριάσεις του υψηλού της long setup bar της 21/3 με συνέπεια να έχουμε σήμα εισόδου σύμφωνα με τα fractals, με στόχο τα 1,95 ευρώ με 1,5 φορά το ρίσκο με το στοπ λίγο κάτω από το 61,8% fibo στα 1,32.

GEKTERNA 29μαρ ημ

Στο επόμενο 120λ διάγραμμα βλέπουμε ότι η αντίδραση από τα 1,05 ευρώ έχει αναπτυχθεί ως εδώ σε 4 ευδιάκριτα σκέλη. Το δεύτερο διόρθωσε το πρώτο κατά 61,8% και το τρίτο έφθασε ως τώρα σχεδόν το 261% του πρώτου σκέλους. Το τέταρτο σκέλος (2ο ευδιάκριτο διορθωτικό) διόρθωσε το τρίτο σκέλος κατά τι λιγότερο από 38% όπως βλέπουμε παραπάνω στο ημερήσιο.

GEKTERNA 29μαρ 120λ

Σκόπιμα δεν γράφω ονοματολογία κυματική στα σκέλη αυτά γιατί θα μπορούσα εύκολα να χαρακτηρίσω μόνο τα δυο πρώτα ως 1 ή Α και 2 ή Β. Ως εκεί όμως. Στο τρίτο σκέλος δεν μπορώ να βρω 5 εσωτερικά κύματα σε αποδεκτές αναλογίες μεταξύ τους που θα ήταν απαραίτητες είτε το λέγαμε 3 είτε C. Εκτός πια αν το τελευταίο διορθωτικό δεν έχει ολοκληρωθεί  και πρόκειται  να κατέβει χαμηλότερα ώστε να μοιάζει (ας πούμε) με ii του 3 ή C.

Αναμένω τις απόψεις των πιο διαβασμένων στα σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ)

ΑΛΦΑ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ)

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.