ΤΙΤΑΝ – FOLI KAE: Κυματικές αναζητήσεις

titk W LOG 24ΜΑΡ

Η εντυπωσιακή προσπάθεια επιστροφής του ΤΙΤΚ στο 38% fibo τερματίστηκε στην F. Το profitunity μας δίνει πράσινο για το εβδομαδιαίο αλλά με βάση τα fractals η τάση γίνεται ανοδική πάνω από το πρόσφατο υψηλό, πράγμα που βεβαίως συνεπάγεται και την διάσπαση της F.

Στο ημερήσιο που ακολουθεί βλέπουμε ότι είναι σε εξέλιξη προσπάθεια διάσπασης του απλού 200ρη κμο και επαναπροσέγγισης της F. Τα fractals μάλιστα έχουν δώσει και σήμα αγοράς, αρκετά καθυστερημένο ίσως, με το stop του να έχει τοποθετηθεί λίγο κάτω από 61,8% fibo επίπεδο διόρθωσης με την λογική ότι αν φθάσει εκεί μπορεί να μην είναι απλή διόρθωση, δεδομένου ότι το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία low fractals που θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί είναι στα 15,06 ευρώ.Πολύ μακριά δηλαδή για να βγει κάποιος στόχος βάσει λελογισμένου ρίσκου. Ο στόχος του τώρα είναι στα 21,43 ευρώ. Το profitunity στο ημερήσιο πρασίνισε και πάλι μετά την τελευταία συνεδρίαση της Πέμπτης.

titk ΑΡΙΘΜ ΗΜΕΡ 24ΜΑΡ

Για αν φθάσει εκεί θα πρέπει το τρέχον ανοδικό που όπως θα δούμε παρακάτω είναι πιθανότατα κάποιο 5 να κλείσει το πτωτικό gap και να πάει αρκετά πάνω από το 161,8% του κύματος 1. Δεν θα στοιχημάτιζα ότι το trade αυτό θα μπορούσε να δικαιωθεί αλλά δεν θα ήταν και το πρώτο που με διαψεύδει σε παρόμοιες εκτιμήσεις. Το τελευταίο διορθωτικό πάντως διόρθωσε το υποτιθέμενο κύμα 3 κατά 38% περίπου που είναι συμβατή διόρθωση κύματος 4.

Στο ημερήσιο που ακολουθεί βλέπουμε μια απόπειρα κυματικής εκτίμησης της εξέλιξης των τιμών της μετοχής με τις σχέσεις fibo ως προς το υποτιθέμενο κύμα 1.

titk ΑΡΙΘΜ ΗΜΕΡ 24ΜΑΡ waves

Στο γράφημα της ΦΦΓΚΡΠ που ακολουθεί βλέπουμε το αντίστοιχο κύμα 4 (του 3) να έχει διορθώσει το κύμα 3 (3) κατά 50% που είναι επίσης αποδεκτό επίπεδο για κύμα 4. Βλέπουμε λοιπόν και τα επίπεδα που θα μπορούσε να φθάσει το υποτιθέμενο κύμα 5 (3) βάσει του κύματος 1 (3).

foli d 24ΜΑΡ

Τέλος ας ρίξουμε και ματιά στο εβδομαδιαίο ημιλογαριθμικό γράφημα, όπου το profitunity δείχνει έτοιμο να γίνει πράσινο, κάτι που για τα fractals θα γίνει με υπέρβαση των 20,10 ευρώ.

foli εβδ 24ΜΑΡ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

ΓΔ (ΠΑΣΧΑΛΗΣ)

 

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.