ΜΕΤΚΑ, ΜΙΓ, JUMBO, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΦΟΥΡΛΗΣ: Ανασκόπηση υπό το πρίσμα των fractals

ΜΕΤΚΑ

METKA 17ΜΑΡ

Η χθεσινή είναι η δεύτερη long set up bar. Το doji (9/3) ήταν η πρώτη αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει το υψηλό της και να δώσει σήμα εισόδου. Όσο πάντως είναι πάνω από τα πρόσφατα χαμηλά η τάση είναι ανοδική. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η Ζ, η πρώτη ουσιαστικά αντίσταση.

Στην ΜΙΓ που ακολουθεί βλέπουμε και τα την εναλλακτική και την τυπική long set up bar. Η εναλλακτική της περασμένης εβδομάδας έχει δώσει και σήμα εισόδου που ήδη έπιασε το στόχο του. Αν η διόρθωση της αγοράς συνεχιστεί τότε εκτιμάται ότι θα δούμε κι άλλο set up χαμηλότερα. Πρώτη ασθενής στήριξη στην γαλάζια ανερχόμενη γραμμή τάσης και μετά κοιτάμε το 38% fibo.

Mιγ 17ΜΑΡ

ΜΠΕΛΑ

JUMBO 17ΜΑΡ

Η αναμενόμενη διόρθωση δεν έφθασε καν στο 38% του τελευταίου ανοδικού σκέλους και την Τρίτη έδωσε τελικά σήμα εισόδου, κατά την άποψή μου πολύ καθυστερημένο. Οι παράμετροί του είναι στο διάγραμμα  απλά για να παρακολουθήσουμε την εξέλιξή του.

ΜΥΤΙΛ

μυτιλ 17ΜΑΡ

Σε πλάγια κίνηση με την τάση να φθίνει σύμφωνα και με τον ADX, έδωσε ήδη ένα long set up και παραλίγο χθες να το επαναλάβει. Αυτό θα είναι και το καλύτερο γιατί το πρώτο low fractal που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν stop loss είναι στα 2,83 ευρώ και ο σχηματισμός διπλής κορυφής είναι ενεργοποιημένος. Αν "καταφέρει" και πιάσει τους στόχους του σχηματισμού, θα δώσει μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα long set up bar, χωρίς να αλλάξει την τάση και με το 2,83 σε ασφαλέστερη απόσταση.

ΟΠΑΠ

ΟΠΑΠ 17ΜΑΡ

Η Κ άντεξε μέχρι στιγμής αλλά όσο περισσότερες φορές την τεστάρουν οι τιμές τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες να την σπάσουν και ο στόχος της αποκλίνουσας σφήνας είναι πολύ πιο κάτω από τα αποδεκτά όρια για να θεωρούμε ότι έχουμε υπό κατασκευή έναν normal (δεξιό) ώμο. Η τάση γίνεται ανοδική πάνω από το 6,80, άρα αφού ενεργοποιηθεί ο σχηματισμός αντιστροφής.

ΦΡΛΚ

FOURLIS 17ΜΑΡ

Έχει κολλήσει μια εβδομάδα τώρα στην R, πράγμα απολύτως φυσιολογικό και αναμενόμενο. Αν το κλίμα βοηθήσει σήμερα μπορεί να ενεργοποιήσει την χθεσινή πολύ καθυστερημένη long set up bar, αλλά αν ήθελα να μπω στο χαρτί θα περίμενα και άλλα τέτοια ser up χαμηλότερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

FTSE fractal buy

ΜΕΤΚΑ

 

 

 

 

 

 

 

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: