ΟΠΑΠ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ, FOLI ΚΑΕ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ: Θετικά βήματα 26/2/16

Μια γρήγορη ματιά σε μερικά χαρτιά που έδωσαν κάποιες θετικές ενδείξεις την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

ΦΦΓΚΡΠ

φολι ημ 27 φεβ 3μηνο

Το σήμα αγοράς από τα fractals ήρθε τελικά με την διάσπαση του υψηλού της 2ης long set up bar και συνδυάστηκε με την υπέρβαση του επιπέδου ενεργοποίησης του σχηματισμού διπλού πυθμένα. Οι στόχοι και των δυο είναι στο διάγραμμα και θεωρούνται λογικοί στον βαθμό που δεν θα έχουμε νέα βουτιά στις ξένες αγορές.

Στον ΟΠΑΠ που ακολουθεί είχαμε την υπέρβαση του τελευταίου high fractal οπότε η ημερήσια τάση θεωρείται πλέον ανοδική. Τακτοποίησε επίσης την εκκρεμότητα στο 6,29 μετά από 23 συνεδριάσεις. Εκτιμάται ότι σύντομα θα δώσει και κάποια ή κάποιες long set up bar(s) διορθώνοντας αυτή την χλωμή ανοδική αντίδραση. Από την ενεργοποίησή τους δε, θα κριθεί αν θα δικαιωθεί η ένδειξη για αλλαγή της τάσης. Η τάση γίνεται και πάλι καθοδική με διάσπαση του πρόσφατου χαμηλού με βάση την τωρινή εικόνα.

οπαο ημ 27 φεβ 3μηνο

Στα ΕΧΑΕ η εμφαντική αντίδραση από τα 3,40 ευρώ (που ακόμα την "κλαίω") έφθασε τελικά και σε αλλαγή της ημερήσιας τάσης όπως στον ΟΠΑΠ. Και εδώ όποιος θα ήθελε τη μετοχή αλλά δεν είχε το κουράγιο στα χαμηλά, θα πρέπει να περιμένει κάποιες long set up bar. Η υπέρβαση της γραμμής λαιμού του ΩΚΩ έχοντας όπως εκτιμάται πιάσει επαρκώς τον στόχο του σχηματισμού ενισχύει τις ελπίδες ότι δύσκολα είναι πια πίσω για το χαρτί. Επόμενος στόχος είναι η Ζ.

exae ημ 27 φεβ 3μηνο

Στην ΚΥΠΡ είχαμε επίσης την πιο σημαντική αντίδραση μετά την επαναλειτουργία του ΧΑΑ τον Αύγουστο αφού έπιασε επαρκώς τον στόχο του σχηματισμού διπλής κορυφής των αρχών του καλοκαιριού, χωρίς πάντως να πλησιάσει και τον στόχο της διάσπασης του τριγώνου. Η διάσπαση της Ζ ανοίγει τον δρόμο για κίνηση προς τα 0,175 ευρώ, ίσως και ψηλότερα, με την προϋπόθεση ότι θα διασπαστεί και η R προκειμένου να αφήσει πίσω της το κανάλι R-S. Η ημερήσια τάση πάντως γίνεται ανοδική με την διάσπαση του τελευταίου high fractal στα 0,154 ευρώ.

kypr ημ 27 φεβ 3μηνο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (IMALES) καθώς και εδώ,κι εδώ (ΤΕΟ), καθώς κι εδώ (νικος Τ)

DAX/GER30 EXIT LONG and SHORT signals by solMA

ΕΕΕ

ΕΥΡΩ/ΔΟΛΑΡΙΟ (ΠΑΣΧΑΛΗΣ)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.