ΤΙΤΑΝ , FOLI KAE, 24/2/16: Άλλη μια δύσκολη συνεδρίαση

ΤΙΤΚ

ΤΙΤΚ 24FEB

Σήμα πώλησης χθες από τα fractals με τις παραμέτρους του στο διάγραμμα. Το τελευταίο high fractal επελέγη για το αρχικό στοπ δεδομένης της μεγάλης απόστασης που χωρίζει τα 15,43 από το προηγούμενο high fractal πάνω από το οποίο αλλάζει η τάση. Προστέθηκε δηλαδή ένας ακόμη πτωτικός στόχος, στον 2ο δηλαδή του σχηματισμού διπλής κορυφής και της διάσπασης της ανοδικής αποκλίνουσας σφήνας. Η στήριξη της S πάντως κράτησε για τη ώρα.

ΦΦΓΚΡΠ

foli 24FEB

Η αλλαγή τάσης δεν επιβεβαιώθηκε τελικά και το χαρτί βρίσκεται και πάλι κάτω από την γραμμή λαιμού του σχηματισμού διπλού πυθμένα χωρίς καν να δοκιμάσει τη διάσπαση της F1 τουλάχιστον. Το μόνο θετικό είναι ότι βρήκε στήριξη στο gap που έκλεισε κι έφτιαξε μια 2η long setup bar που αν βοηθήσει το κλίμα έξω δεν αποκλείεται να ενεργοποιήσει. Ο S&P 500 άλλωστε του οποίου το διάγραμμα μοιάζει τόσο πολύ με αυτό της μετοχής τις τελευταίες ημέρες έκανε χθες θεαματικό γύρισμα από το βαθύ κόκκινο.

Το κλίμα πάντως στις ξένες αγορές επηρεάζει φανερά το χαρτί όπως και το σύνολο της σχεδόν των μετοχών του ΧΑΑ κι αν δεν αλλάξει δεν επιτρέπονται ανοδικές βλέψεις.

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: