ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ: Τέλος εκπτώσεων?

εχαε 16 φεβ

Οι ελπίδες που διακρίναμε επαληθεύτηκαν πολύ πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν βοηθούντος και του κλίματος στην αγορά. Οι τιμές σταμάτησαν το κατρακύλισμα ακριβώς στο 161.8% (3.40) σύμφωνα με όσα είχαν γραφεί. όπως θα δούμε στο μηνιαίο διάγραμμα παρακάτω, είναι η τρίτη φορά που προσεγγίστηκε το 78,6% διόρθωσης όλου του ανοδικού από το 2012 και η τρίτη φορά που η αντίδραση ήταν εντυπωσιακή.

Η μετοχή πλέον είναι αντιμέτωπη με την πρώτη αντίσταση από την Ζ1. Αμέσως μετά το στοίχημα είναι να διασπασθεί ανοδικά η γραμμή λαιμού του ΩΚΩ ώστε να απενεργοποιηθεί. Οι στόχοι του πιάστηκαν σε μεγάλο βαθμό αλλά όχι και ο μέγιστος λίγο κάτω από τα 3,20 ευρώ.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην αναμενόμενη δημιουργία ενός high fractal στο ημερήσιο, χαμηλότερα από τα 4,88 ευρώ της 19/1/16 ώστε να κατέβει χαμηλότερα το επίπεδο για την αλλαγή της ημερήσιας τάσης.

εχαε 16 φεβ μην

Η απάντηση στο ρητορικό ερώτημα του τίτλου βέβαια δεν είναι άλλη από την αντίστοιχη για την πορεία της αγοράς και της χώρας. Σε νέα επιδείνωση από την μέτρηση της προηγούμενης ανάρτησης θα κρατήσουμε ότι εκεί στο 161,8% πρέπει να τελείωσε μόνο το 3 και όχι το C και η τρέχουσα κίνηση θα είναι μόνο μια αντίδραση πιθανόν ως κύμα 4 ...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 

ΟΠΑΠ (Νικολας 2300)

ΟΠΑΠ

ΣΩΛΚ

25ρης ανοδικο σεναριο με 5ρι

webinar

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: