ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Νέα προσπάθεια αντίδρασης.

ΜΗΝΙΑΙΟ

25 MHN 29 JAN

Σαφής πτωτική τάση που έφερε το δείκτη σε νέα ιστορικά χαμηλά και το μόνο θετικό σημάδι είναι η κραυγαλέα απόκλιση του RSI που αρνείται να ακολουθήσει τον δείκτη κάνοντας χαμηλότερες τιμές. Την τάση θα την θεωρούσα ανοδική μόνο αν υπερβεί το πλησιέστερο έστω μηνιαίο high fractal, το 220,75 εν προκειμένω. Σχεδόν 50% ψηλότερα από εδώ δηλαδή οπότε δεν το σκεφτόμαστε ακόμα. Ένας ακόμα δείκτης που δείχνει καθοριστικός είναι ο ΕΚΜΟ των τριών μηνιαίων υψηλών που βρίσκεται στις 193,63 μονάδες κατερχόμενος και θα μπορούσε να θεωρηθεί ένας μακρινός στόχος.

Στο εβδομαδιαίο που ακολουθεί βλέπουμε επίσης απόκλιση στον RSI καθώς επίσης το 220,75 και πάλι αφού είναι το υψηλότερο από τα δυο τελευταία εβδομαδιαία high fractals πάνω από το οποίο θεωρείται ότι αλλάζει η μεσοπρόθεσμη εβδομαδιαία τάση που δεν έχει αλλάξει από τότε που γύρισε καθοδική, στις αρχές Μαΐου 2014. Ο ΕΚΜΟ 20 εβδομάδων είναι στις 182,90 μονάδες,επίσης κατερχόμενος.

25 W 29 JAN

Τέλος στο ημερήσιο διάγραμμα θα δούμε ότι το νέο high fractal που έκανε την Τετάρτη 27/1 σημαίνει ότι πλέον η ημερήσια τάση γίνεται ανοδική με υπέρβαση των 171,71 μονάδων. Λογικό αφού αυτό θα σημαίνει με τη σειρά του ότι θα έχουν κλείσει, τα gaps στις 157,97 και 168,96 έχοντας πιο πριν περάσει πάνω κι από την Κ1 που είναι η πιθανή γραμμή του ΩΚΩ. Τέλος θα έχει διασπάσει, μετά την Μ1 που ήταν το πρώτο βήμα και την Ζ1 που αναμένεται να την δοκιμάσει γύρω στις 170 μονάδες αν πάει τώρα κοντά. Ο RSI με την απόκλισή του και στο ημερήσιο δικαιολογεί την αντίδραση που έχει ήδη ξεκινήσει.

Αυτά είναι και οι αντιστάσεις - σημεία ενδιαφέροντος για την εβδομάδα που έρχεται.

25 HM 29 JAN

και μια ενδιαφέρουσα οπτική γωνία με βάση τις γραμμές τάσης από τον φίλο IMALESιμαλες 25ρης 29 ιαν

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

SPX ELLIOT ANALYSIS

EEE

ΔΤΡ (GOLDFISH)

ΓΔ βραχυπρόθεσμο σενάριο (Πασχάλης) κι εδώ

25ρης (ΝΙΚΟΣ Τ)

ΣΩΛΚ (TASOS)

FTSE 25 (TASOS)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.