ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΤΙΤΑΝ, ΕΥΔΑΠ: Διφορούμενα μηνύματα

 

Η σημαία που φτιάχνεται τόσες ημέρες έδωσε ήδη δυο high fractals όπως και στον ftse 25. Πλέον η τάση γίνεται ανοδική στον μεν ΓΔ με υπέρβαση του 631,35 στον δε 25ρη του 184,09 μονάδων. Ωστόσο έχει σχηματιστεί κι ένας σχηματισμός διπλής κορυφής που φαίνεται στο ημερήσιο που ακολουθεί, ο οποίος ενεργοποιείται κάτω από τις 608,02 μονάδες και θέτει στόχους κάτω από τις 600 μονάδες. To ενδεχόμενο αυτό είναι κατά την άποψή μου εξ'ίσου πιθανό με την ανοδική διάσπαση της σημαίας, αν ληφθεί υπόψη και η συμπεριφορά των ξένων δεικτών αλλά και του grek στην Ν. Υόρκη. Ο σχηματισμός πάνω ακυρώνεται με τυχόν υπέρβαση του 631,35.

GD 5 JAN

ΤΙΤΑΝ

TITK 5 IAN

Μια χαρά πάει το ανοδικό κανάλι και η τάση άλλαξε σε ανοδική αφού κατάφερε να ξεπεράσει το υψηλότερο από τα δυο high fractal που πρόλαβε να φτιάξει μετά την βουτιά του. Το κανάλι βέβαια μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί και σαν ανοδική σφήνα οπότε σε περίπτωση διάσπασης της S1 θα αρχίσουμε να κοιτάμε που θα βρίσκονται και τα low fractals. Για την ώρα η τάση αλλάζει ξανά κάτω από τα 15,49 ευρώ.

ΕΥΔΑΠ

EYDAP 5 JAN

Εδώ τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και η ενεργοποίηση του διπλού πυθμένα υπόσχεται, για όσο οι τιμές βρίσκονται πάνω από τα 4,90 ευρώ, την επιστροφή προς την περιοχή των 5,50.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

ΕΥΡΩΒ (Θ.Δ)

ΧΡΥΣΟΣ (ΠΑΣΧΑΛΗΣ)

ΕΥΡΩ/ΔΟΛΑΡΙΟ (ΠΑΣΧΑΛΗΣ)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.