ΟΠΑΠ: Ανοδική η πιθανότερη συνέχεια – σενάρια (Πασχάλης)

οπαπ μην 31δεκ

Στο μηνιαίο διάγραμμα έχουν επισημανθεί τα μηνιαία fractals, η υπέρβαση (για τα high) ή η πτωτική διάσπαση (για το low) των οποίων σηματοδότησαν την έναρξη σημαντικών κινήσεων. Το fractal που μπορεί τώρα να τεθεί ως στόχος για υπέρβαση είναι στα 8,76 ευρώ.

Στα εβδομαδιαία γραφήματα που ακολουθούν βλέπουμε τις κυματικές εκτιμήσεις και τα σενάρια του Πασχάλη που θεωρεί σημαντικό ότι είδαμε price action μετά το Υ. Βλέπουμε ακόμα το υψηλότερο από τα δυο τελευταία high fractals sto 8.76, η υπέρβαση του οποίου είναι προϋπόθεση για το γύρισμα της τάσης σε ανοδική και πάλι οπότε πιθανότατα το τελευταίο πτωτικό γύρισμα θα αποδειχθεί bear trap. Κατά τα λοιπά η μετοχή φαίνεται να έχει φτιάξει σχηματισμό διπλού πυθμένα στα επίπεδα της διόρθωσης του ανοδικού από το 2012 κατά 78,6%. Πότε ενεργοποιείται ο σχηματισμός; Σωστά μαντέψατε, πάνω από το 8,76, το μηνιαίο κι εβδομαδιαίο high fractal.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ - ΚΥΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ

οπαπ εβδ 31δεκ

οπαπ πασχαλης σεναρια 31 δεκ

Στο ημερήσιο διάγραμμα βλέπουμε ότι έχει κρατηθεί μια πολύ καλή συνέχεια σχετικά με τις εκτιμήσεις, επιδιώξεις και στόχους των τελευταίων αναρτήσεων για τον τίτλο. Η διόρθωσή του δεν ήταν αρκετά βαθειά ώστε να τη θεωρήσω ως δεξιό ώμο ή χερούλι κούπας, κατάφερε ωστόσο να δώσει μια long set up bar την αμέσως επόμενη μέρα από αυτή της αλλαγής τάσης σε ανοδική. Το υψηλό του κεριού αυτού διασπάστηκε οπότε είχαμε σήμα αγοράς οι παράμετροι του οποίου φαίνονται στο διάγραμμα. Έχουν οριστεί δυο διαφορετικά στοπ δεδομένου ότι το τυπικό (περίπτωση Β) είναι σχεδόν 20% μακριά από την τιμή εισόδου, άρα το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο και κατά συνέπεια ο στόχος του υποχρεωτικά πιο φιλόδοξος. Γι αυτό αναφέρεται και η επιλογή α με το στοπ στο χαμηλό της long set up bar η διάσπαση του υψηλού της οποίας έδωσε το σήμα εισόδου. Ο στόχος του, ο Α έχει ήδη πιαστεί με αυτό το φοβερό κερί στη τελευταία συνεδρίαση του έτους που πήρε τις τελικές του διατάσεις στις τελευταίο ημίωρο της συνεδρίασης και τις δημοπρασίες.

οπαπ HMER 31δεκ

Πολύ ενδιαφέρουσα άποψη που αξίζει να δούμε είναι και αυτή του φίλου Τάσου εδώ καθώς και τα σενάρια του ΤΕΟ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΥΤΙΛ (ΙΜΑLES)

ΒΙΟ (ΙΜΑLES)

ΕΥΡΩΒ ( ΙΜΑLES)

ΕΕΕ (ΤΑΣΟΣ)

ΕΕΕ (ΠΑΣΧΑΛΗΣ)

 

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: