ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ – ΔΕΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ – ΟΤΕ: Πιθανότητες πτωτικής συνέχειας

 

Μια ματιά στον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης και σε τρεις από τις σημαντικές μετοχές του πλην τραπεζών.

FTSE 25 120λ

25 120MIN 29DEC

Ο στόχος της μίνι διπλής κορυφής επιτεύχθηκε. Είναι ενδεχόμενο αυτή η φάση της διόρθωσης να τελείωσε ή να τελειώνει στα επίπεδα των 177 ή λίγο χαμηλότερα των 175 μονάδων δεδομένης της διάσπασης της Κ1.

ΔΕΗ

DEH 29DEC

Επιστροφή στα χαμηλά δίνοντας μάλιστα το χαμηλότερο κλείσιμο από τις 24/8. Αν χαθεί και η Κ περιμένει το χαμηλό της 24/8 και ο στόχος της διπλής κορυφής στα 3,47 ευρώ, ίσως και τα 3,30 όπου το τελευταίο πτωτικό κύμα γίνεται ίσο με το πρώτο. Αν πάλι τα καταφέρει πράγμα που δεν φαίνεται να είναι το πιθανότερο σενάριο, τότε θα μιλάμε για σχηματισμό διπλού πυθμένα.

EΛΠΕ

ELPE 29 DEC

Φαίνεται να έχει ένα ακόμα πτωτικό υπόλοιπο αλλά αυτό θα επιβεβαιωθεί σε περίπτωση πτωτικής διάσπασης της K1 που μπορεί να οδηγήσει τις τιμές στην περιοχή 3,35-3,60 ευρώ από την οποία έχουν ξεκινήσει πολύ καλές ανοδικές αντιδράσεις την χρονιά που φεύγει. Αν καταφέρει και κάνει ανοδική διάσπαση του Pennant που μου θυμίζει 4ρι ή σημαία για να μην μπλέκω και πολύ στα κυματικά, τότε θα διασπάσει και την Ζ οπότε θα αρχίσουν ανοδικά σενάρια.

ΟΤΕ

οτε 29 DEC

Το σήμα πώλησης ήρθε τελικά, στις 23/12 και οι παράμετροι του είναι στο διάγραμμα. Πρόκειται για αναστροφή του σήματος αγοράς από τα 8,60 ευρώ κι από σήμερα άρχισε να αποκτά κάποια δυναμική. Η Κ κράτησε αλλά αν διασπαστεί  επόμενος στόχος είναι τα 8,23 κάτω από τα οποία ακυρώνεται και η πιθανότητα του τελευταίου σχηματισμού διπλού πυθμένα που υποσχόταν καλύτερη συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΕΗ (GOLDFISH)

BIO (Tasos)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.