ΟΤΕ: Νέα αναστροφή, ανοδικές σκέψεις

οτε daily 18 ΔΕΚ

Πρωτοστάτησε στην αλλαγή κλίματος του τελευταίου τριήμερου. Απόλυτα επιτυχές το retest του απλού 200ρη οδήγησε σε τρία διαδοχικά κεριά με υψηλότερα υψηλά. Ίσως η οριακή αλλαγή τάσης να μην έχει τελικά σημασία αφού δεν υπάρχει τάση στο χαρτί (ADX στο 15), αλλά αν δεν ήταν μια τυπική αναποδιά αυτά τα διαδοχικά υψηλότερα υψηλά σημαίνουν και νέες short set up bars με το χαμηλό της τελευταίας στα 8,98 ευρώ, πράγμα που σημαίνει (για τα fractals) ότι στα 7,97 θα πρέπει να κλείσει η θέση long από τα 8,60 ευρώ και να ανοιχθεί θέση short. To καλό της υπόθεσης είναι ότι το υψηλότερο από τα δυο τελευταία high fractals είναι στα 9,46 ευρώ, άρα το stop loss σε περίπτωση short στα 9,47 και ως εκ τούτου το ρίσκο είναι περιορισμένο. Παρ'όλα αυτά δεν θα το τολμούσα όσο η μετοχή δεν δίνει κλείσιμο κάτω από την Κ. Δυο φορές ως τώρα έδωσε ένα και ΜΟΝΟ κλείσιμο κάτω από αυτήν επιστρέφοντας από πάνω της την επόμενη ημέρα!   Όλα όμως είναι σχετικά στην Τ.Α.

Η μετοχή πάντως έχει ένα νέο ελπιδοφόρο σχηματισμό διπλού πυθμένα ο οποίος ενεργοποιείται στα 9,48 ευρώ  κι ακυρώνεται κάτω από το πρόσφατο χαμηλό. Στην περίπτωση δε ενεργοποίησης παύει να υφίσταται η πιθανότητα να φτιάχνει η μετοχή ένα δεξιό ώμο ενός ΩΚΩ με κεφαλή στα 9,47 και αριστερό ώμο στα 9,19 ευρώ, το υψηλό της 29/10 δηλαδή.΄Επιπλέον δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ενεργοποίηση του ανάστροφου ΩΚΩ πάνω από τα 9,47.

Σε ότι αφορά την πολύ βραχυπρόθεσμη εικόνα, στη νέα σειρά ΣΜΕ της μετοχής λήξης Μαρτίου 2016 έχουμε σήμα αγοράς από το solprev σε 120λ στα 8,57 ευρώ. Στο αντίστοιχο 120λ διάγραμμα της μετοχής διακρίνεται ένα πρόσφατος μίνι σχηματισμός διπλού πυθμένα του οποίου ο πρώτος στόχος πιάστηκε στο υψηλό της τελευταίας συνεδρίασης οι δε επόμενοι είναι πάνω από τα 9,50 ευρώ. Και εδώ το solprev με έχει long από τα 8,60.

οτε 120λ 18δεκ

Με βάση λοιπόν τη εικόνα που έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή υπερισχύουν μεν οι ανοδικές σκέψεις χωρίς όμως προς το παρόν να φαίνεται ότι τα ανοδικά περιθώρια είναι μεγάλα, ακόμα κι με υπέρβαση των 9,48 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

25ρης

ΜΥΤΙΛ (Paslas)

ΦΡΛΚ

ΕΥΡΩΒ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ)

ΓΔ (ΙΜΑLES)

ΟΤΕ-ΟΠΑΠ-ΜΥΤΙΛ (ΠΑΣΧΑΛΗΣ)

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *