ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – FOLI KAE – ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ: Ανασκόπηση

ΣΩΛΚ 27/11/15

ΣΩΛΚ 27ΝΟΕ

Η μετοχή έπιασε τελικά τον κύριο στόχο από τον σχηματισμό διπλού πυθμένα και έχει δώσει και σήμα αγοράς βάσει των fractals με υψηλότερο στόχο όπως βλέπουμε στις παραμέτρους του σήματος που φαίνονται στο διάγραμμα. Το προηγούμενο σήμα πώλησης έκλεισε με απώλειες 8%. Πρώτο ζητούμενο πλέον η υπέρβαση της παράλληλης της κόκκινης γραμμής τάσης που ενώνει τα χαμηλά του τελευταίου διμήνου. 

ΦΦΓΚΡΠ 27/11/15

foli 27nov

Καλό σημάδι η αντίδραση κατά την τέταρτη προσέγγιση της Κ που δείχνει να ισχυροποιείται σαν διαγώνια στήριξη. Η τάση είναι πλέον ανοδική και το κερί της Παρασκευής είναι long set up bar και τυπικά η υπέρβαση του υψηλού του αποτελεί για τα fractals σήμα αγοράς.

ΕΛΠΕ 27/15/15 (Τasos)

ελπε 27νοε τασος

Ο φίλος Τάσος παρατηρεί ότι στις 4 τελευταίες συνεδριάσεις παρατηρείται μάζεμα μεταξύ 4,50-4,26 και ειδικά στα χαμηλά της κάθε ημέρας.

Αρίθμηση των κυμάτων και στόχοι στο επόμενο διάγραμμα

ελπε 27νοε τασος 2

Κατά τον φίλο Πασχάλη που προσεγγίζει κυματικά τη μετοχή σύμφωνα με το διάγραμμα που ακολουθεί, μπορεί να έχει τελειώσει στο 61% που το έπιασε στον πόντο και 88,6% του Υ. Από Stoch RSI είναι και δεν είναι ετοιμο! Στόχοοι έχουν μπει με κόκκινο. Αν πάει στο 3,93 με 4,00 θα μου ήταν καλύτερα.

Κυματική εκτίμηση - στόχοι ΕΛΠΕ (Πασχάλης)

ελπε ημρ κυμ μετηση πασχαλη 27 νε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

25ρης (Vankouls)

ΓΔ (ΠΑΣΧΑΛΗΣ)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.