ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Θεμελιώδη (Κοrina Lakis) και κυματικά (Πασχάλης)

mytil vs alum and eurusd 20 nov Korina

H καλή φίλη μας Κορίνα μας έστειλε αυτό το διάγραμμα διευκρινίζοντας τα εξής:

Για το Μυτιληναίο θα σας εστιάσω την προσοχή σας στα θεμελιώδη. Tο chart είναι τα 2 πράγματα που πρέπει να ξέρει όποιος επενδύει στη μετοχη: EUR/USD, Aluminium. Το chart δεν είναι τεχνική ανάλυση. Απλώς περιγράφει σχέσεις μεταξύ θεμελιακών αξιών.

Η Μυτιληναίος επηρεάζεται πάρα πολύ από τον κλάδο του αλουμινίου το οποίο αποτιμάται σε δολάρια. Η Κίνα φέτος και το 2016 θα έχει τη μεγαλύτερη παραγωγή ιστορικά, Οι ανοδικές τιμές του $ δεν ευνοούν περαιτέρω. Η τιμή των aluminum producers έχουν μια σύγκλιση με τις τιμές των δύο άλλων ιστορικά και όταν υπάρχουν ισχυρές διαφοροποιήσεις ή divergences όπως τα λέμε είθισται να έρχεται διόρθωση. Στο κίτρινο τα θεμελιώδη ήταν πιο καλά από ότι ήταν η μετοχή αλλά το ΧΑ αποτιμούσε το Grexit. Μόλις έφυγε αυτό η σχέση διορθώθηκε. Σήμερα τα θεμελιώδη είναι πολύ χειρότερα από το κίτρινο, οπότε ή θα βελτιωθούν ή μετοχή είναι ακριβή σε αυτά τα επίπεδα $ και aluminum. Η τιμή της μετοχή προεξόφλησε πολλά θετικά τα οποία δυστυχώς δεν ήρθαν!Και μια ματιά στην τεχνική εικόνα, όπου σύμφωνα με την κυματική εκτίμηση του φίλου Πασχάλη είμαστε σε ένα 4 του c και αναμένεται άλλο ένα κάτω.

ΜΥΤΙΛ ημερήσιο - κυματική εκτίμηση (Πασχάλης)

μυτιλ 20 νοε Πασχαλης

Τέλος μια ματιά στα συνηθισμένα με τα fractals και τους σχηματισμούς...

Έχουμε καθυστερημένο σήμα πώλησης τις παραμέτρους του οποίου βλέπουμε στο διάγραμμα που ακολουθεί. Παρ' ότι η τάση είναι καθοδική σε εβδομαδιαίο και ημερήσιο δεν θα έπαιρνα το σήμα σοβαρά αν δεν είχα διαβάσει και τους φίλους μας παραπάνω. Η απότομη πτώση δεν έδωσε καθόλου τοπικές κορυφές οπότε σαν στοπ χρησιμοποιείται το υψηλό της short set up bar της Πέμπτης 19/11 η διάσπαση του χαμηλού της οποίας την Παρασκευή έδωσε και το σήμα πώλησης. Ο στόχος έχει μπει στο161,8% του σχηματισμού της διπλής κορυφής του οποίου το 200% είναι στην περιοχή των 3,70 ευρώ. Ο σχηματισμός ενεργοποιείται κάτω από τα 4,41 ευρώ.

MYTIL 20 NOE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ-10ΕΤΕς (GOLDFISGH)

ΟΠΑΠ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ)

ΕΛΠΕ (Τasos)

ΔΕΗ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ)

ΕΛΠΕ (ΤΕΟ)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.