ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Λίγο χαμηλότερα δεν θα μιλάμε για διόρθωση

FTSE ημερήσιο 12/11/15

25 daily 12 noe

Αναφορικά με ότι είχε αναφερθεί στην ανάρτηση της 1/11:

η ημερήσια τάση μπορεί να αλλάζει στο 185,41 αλλά το trade έκλεισε σήμερα αφού χτυπήθηκε το stop που είχε αλλάξει.

Οι τιμές του δείκτη βρίσκονται στην ζώνη που είχε αναφερθεί τότε και μάλιστα σήμερα διέσπασαν μετά την Κ και τη γραμμή λαιμού του ΩΚΩ και αυτή του μεγάλου σχηματισμού διπλής κορυφής του οποίου (να θυμίσω) έχει επιτευχθεί μόνο ο 1ος στόχος στο 161,8%. Διέσπασαν επίσης και πάλι την S.

Ο στοχαστικός πάντως αρχίζει να παραπέμπει στη διαμόρφωση που είχε πριν άνοδο από τις 185,41 μονάδες.

25 240min 12 noe

Το επίπεδο 161,8% του πρώτου πτωτικού κύματος από τις 220,75 μονάδες δεν έδωσε την πιθανολογούμενη αντίδραση και ο 2ος στόχος της διπλής κορυφής είναι πλέον πολύ κοντά.

Τέλος στο 120λ διάγραμμα που ακολουθεί βλέπουμε το τελευταίο σήμα πώλησης, επιτέλους κι ένα καλό σήμα, καθώς και μια ενδιαφέρουσα σφήνα που αν είναι σωστή πλησιάζει ώρα να δώσει διάσπαση. Επίσης βλέπουμε ότι ο RSI δεν ακολουθεί με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα συνεχή νεώτερα χαμηλά.

25 120min 12 noe

Η άποψή μου είναι ότι η πτώση αυτή θα συνεχίζεται μέχρι να αντιδράσουν οι τράπεζες πρώτα πρώτα, αλλά πλέον και οι ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ που δίνουν κι αυτές πιο βαθύ κόκκινο τις τελευταίες συνεδριάσεις κι είναι ώρα να τους ρίξουμε πάλι καμιά ματιά...το ΣΚ είναι κοντά άλλωστε.

Να δούμε και την οπτική γωνιά του Αναστάση

25 12 νοε αναστασιος

....harmonic trading kai EW και η διαφορά τους, αλλά πόσο ωραία θα μπορούσαν να συνδυαστούν....
TA  harmonic έδωσαν από την αρχή ως στόχο την κίτρινη περιοχή με το C' το οποίο είναι ένα μεγάλο εύρος τιμών από τις 197 έως 184 μονάδες ...έχουμε μπει ήδη στην περιοχή, οπότε περιμένουμε τεχνικό σήμα από τον RSI ή κάποιον άλλο για να μπούμε ...
Ta EW έχουν μεγαλύτερη ακρίβεια Εάν η μέτρηση μου είναι σωστή, τουλάχιστον με τον fibo μου βγαίνουν τα εξής δυο σενάρια . Είτε τελειώνει στο C, είτε ένα 4,5 ακόμα. Ο fibo time, εάν τον χρησιμοποιώ σωστά, δεν είναι in time ...άρα το 4,5 έχει μεγάλες πιθανότητες.

Περισσότερα από τον Αναστάση εδώ.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΥΡΩΒ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ)

ΕΛΠΕ

ΓΔ (ΠΑΣΧΑΛΗΣ)

10ετές (GOLDFISH)

ΕΤΕ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ)

ΕΤΕ (JOJOS)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.