ΠΕΙΡΑΙΩΣ, στην κόψη του ξυραφιού

ΠΕΙΡ ημερήσιο

ΠΕΙ 30 ΟΚΤ

Η μετοχή κατά την βουτιά της 30/10 δεν έκανε χαμηλότερα από το 0,086 κι όχι μόνο αυτό αλλά επέστρεψε κι έκλεισε εκεί που άνοιξε, φτιάχνοντας ένα κερί σαν της ΕΥΡΩΒ, μόνο που αν εκεί βρήκα μια δικαιολογία για δράση insiders, εδώ τα αποτελέσματα δεν ήταν το ίδιο "ευχάριστα". Δεν ξέρω λοιπόν γιατί μαζεύτηκε το χαρτί. Μπορεί να γίνεται παιχνιδάκι αφού οι σχηματισμοί που φτιάχτηκαν είναι τόσο σαφείς και μπορούν να δείξουν εύκολα ότι επιθυμούν τα  ισχυρά χέρια.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Ένα καθοδικό τρίγωνο το Κ1-Ζ1 που μπορεί να δικαιολογήσει κίνηση 0,022 ευρώ από όπου διασπαστεί.

Ένα πιθανό σχηματισμό διπλού πυθμένα στα 0,086 ευρώ που ενεργοποιείται με διάσπαση της κορυφής στα 0,108 ευρώ.Μια νέα long set up bar με ίδιο ακριβώς μέγεθος σαν την προηγούμενη την 26/10.

Επίσης εξακολουθεί να ισχύει και το σήμα αγοράς της 27/10 στα 0,097 ευρώ αφού το stop loss του ήταν στα 0,085 ευρώ.

Τέλος είχαμε επιστροφή  των τιμών στο κλείσιμο πάνω από την F και την πάνω πλευρά του RANGE 0,091 - 0,069. Αυτό όμως έγινε με ένα τράβηγμα στις δημοπρασίες αφήνοντας ανοδικό gap από τις τιμές όπως δείχνει το 10λ διάγραμμα που ακολουθεί.

πει 10λ  30 οκτ

Πρώτο ζητούμενο σε περίπτωση ανοδικής συνέχειας η επίτευξη και των υπόλοιπων στόχων του μικρού σχηματισμού διπλού πυθμένα, αφού μετά την επίτευξη του πρώτου η τιμές επέστρεψαν χαμηλότερα, πάνω πάντως από τη γραμμή λαιμού στο 0,091, πράγμα που σημαίνει ότι ο σχηματισμός είναι ενεργοποιημένος. Αν τα καταφέρει βλέπει υψηλότερα προς τον στόχο των fractals που έχει μπει στο υψηλό της 9/9.

Αντίθετα η καθοδική διάσπαση της Κ θα μπορούσε να δώσει ακόμα και νέο ιστορικό χαμηλό.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *