ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ, επικαιροποίηση στηρίξεων αντιστάσεων

ΕΧΑΕ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ (ΖΤRADE)

εχαε εβδ log 29 οκτ

Στο εβδομαδιαίο λογαριθμικό διάγραμμα βλέπουμε ότι έχει διασπαστεί μια καθοδική διευρυνόμενη σφήνα που θεωρητικά θα μπορούσε να δώσει μια καλή ανοδική κίνηση. Ωστόσο η εβδομαδιαία τάση των fractals αλλάζει στο 5,65 και πιο πριν η μετοχή είναι κοντά σε μια άλλη αντίσταση που φαίνεται καλύτερα στο ημερήσιο διάγραμμα που ακολουθεί.

ΕΧΑΕ ημερήσιο (ZTRADE)

εχαε ημερ 29 οκτ 15 ΩΚΩ

Η αντίσταση αυτή είναι η μπλε γραμμή λαιμού ενός ανάστροφου ΩΚΩ. Όσα γράφτηκαν χθες ισχύουν βέβαια και τυχόν υπέρβαση αυτής της γραμμής ενισχύει τα ανοδικά σενάρια. Στις στηρίξεις της μετοχής να προσθέσω και την Κ1 καθώς η K λόγω της μεγάλης κλίσης της είναι πιο δύσκολο να κρατήσει. Η δοκιμασία της στήριξής της που ανέφερα χθες στο διάγραμμα του ztrade δεν διακρίνεται σε αυτό το διάγραμμα, γιατί οι τιμές προ τις 10/8 είναι ελαφρά διαφορετικές λόγω της επιστροφής κεφαλαίου που έχει ενσωματωθεί και στις προηγούμενες τιμές ΜΟΝΟ σε αυτό το διάγραμμα  και όχι σε αυτές της άλλης πλατφόρμας που χρησιμοποιώ. Η ημερήσια τάση αλλάζει κάτω από το 4,93 οπότε εκεί υπολογίζεται η τελευταία από τις στηρίξεις σε αυτή τη φάση.

Ενδεικτικά παραθέτω τα ημερήσια γραμμικά διαγράμματα ώστε να γίνει κατανοητή αυτή η διαφορά, κυρίως ως προς την Κ αλλά και κυρίως ως προς τη γραμμή λαιμού του ΩΚΩ.

ΕΧΑΕ 28 ΟΚΤ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΥΔΑΠ

ΕΛΛΑΚΤΩΡ διπλή κορυφή?

ΓΕΚΤΕΡΝΑ

ΓΔ

ΑΛΦΑ

ΔΤΡ

ΔΤΡ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ)

ΕΤΕ στόχοι διπλής κορυφής

ΔΤΡ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ)

ΕΥΡΩΒ sop loss - double top

AΛΦΑ διάσπαση

ΕΛΛΑΚΤΩΡ στόχοι διπλής κορυφής

ΔΤΡ 120λ - διπλή κορυφή

ΓΔ (ΝΙΚΟΣ Τ)

ΟΠΑΠ

 

vitalfinance
MetricTrade

One thought to “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ, επικαιροποίηση στηρίξεων αντιστάσεων”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.