ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – κατοχύρωση κερδών

ΠΕΙΡ ημερήσιο

ΠΕΙΡ ημερήσιο 23 Οκτ 15

Ασαφές ακόμα το περιβάλλον αναφορικά με το ύψος τους όρους και την τιμή των επικείμενων ΑΜΚ για τους πολλούς εμπλεκόμενους με την αγορά και κυρίως τους μικρούς. Βαδίζουμε στο σκοτάδι και παρακολουθήσαμε ένα δεύτερο ράλι τιμών που στην συγκεκριμένη μετοχή έφθασε στο 56,5% από το ιστορικό χαμηλό, ή 48% από το επίπεδο διάσπασης της γραμμής τάσης F2.  Το προηγούμενο ράλι στις αρχές του Σεπτέμβρη πάντως, είχε καλύτερες επιδόσεις αφού έδωσε περισσότερο από 100% από το 0,069 και 67% από το σημείο διάσπασης της αντίστοιχης γραμμής τάσης F1. Δεν μου φαίνεται και καλό να βλέπω όλο και χαμηλότερες κορυφές αν υποθέσουμε ότι η ανοδική αντίδραση τέλειωσε στο 0,108 αλλά εδώ που τα λέμε δεν ακούγεται και τίποτα θετικό για την οικονομία τις τράπεζες και τη χώρα, οπότε κέρδη της τάξης του 40% μπαίνουν στο παντελόνι πιο εύκολα.

Η διάσπαση και παραμονή πάνω από την F είναι η ελάχιστη προϋπόθεση για ανοδική συνέχεια προς τους στόχους που αναφέρονται στο διάγραμμα και προς τη γραμμή λαιμού του μεγαλύτερου σχηματισμού διπλού πυθμένα .

Στο 120λ διάγραμμα που ακολουθεί μπορούμε να δούμε τον RSI στην υπεραγορασμένη ζώνη που θα μπορούσε επίσης να δικαιολογήσει την διόρθωση, αν κρίνουμε και από την τελευταία φορά που βρέθηκε στη ζώνη αυτή. Το βραχυπρόθεμο συστηματάκι solBM έδωσε short το οποίο βέβαια δεν μπορεί να παιχθεί βάσει των περιορισμών που υφίστανται. Από ότι διακρίνεται η αντίδραση σταμάτησε ακριβώς στο 61,8% διόρθωσης του προηγηθέντος πτωτικού από τα 0,132 ευρώ.

ΠΕΙΡ 120λ

ΠΕΙΡ 120λ EOD 23 OCT 15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ-FTSE by cornelsen

ΕΥΡΩΒ (ΙΜALES)

ΠΕΙΡ (ΙΜALES)

ΑΛΦΑ (ΙΜALES)

ΕΤΕ (ΙΜALES)

ΓΔ 1 (ΙΜALES)

ΓΔ 2 (ΙΜALES)

DOW (IMALES)

25ρης

25ρης (Τεο)

paslas αποκλίσεις στον ΓΔ

ΔΤΡ by the smart goldfish

ΟΠΑΠ

ΑΛΦΑ

ΠΕΙΡ by the smart goldfish

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *