ΟΤΕ – ΜΟΤΟR OIL – JUMBO – EXAE, ευνοημένες από το ανοδικό κλίμα

ΟΤΕ

οτε

Στους στόχους της τελευταίας ανάρτησης έχει προστεθεί και αυτός από το σήμα αγοράς που είχαμε σήμερα από τα fractals, τα δεδομένα του οποίου βλέπουμε στο διάγραμμα. Ο στόχος τέθηκε κοντά σε αυτόν από τη διάσπαση του τριγώνου Ζ1-Κ2 χωρίς να παραβιάζεται το ελάχιστο της μιάμισης φοράς του ρίσκου μας που δεν είναι ευκαταφρόνητο. Η μετοχή σταμάτησε χθες την μίνι διόρθωσή της στον απλό 200ρη αλλά σύμφωνα με τον ADX η μετοχή δεν είναι ακόμη σε τάση οπότε το trade αυτό δεν ξεκινά με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Καταχωρείται όμως  στις σημειώσεις μου γιατί είναι σύμφωνο με την βραχυπρόθεσμη τάση της αγοράς.

ΜΟΗ

μοη

Η πορεία προς τον υποτιθέμενο στόχο από τη διάσπαση της ανοδικής σφήνας δεν κράτησε και πολύ και δεν παραβιάστηκε ο διπλός πυθμένας. Σήμερα λοιπόν ενεργοποιήθηκε εκ νέου οπότε οι στόχοι του παραμένουν επίκαιροι.

ΜΠΕΛΑ

μπελα

Η μετοχή δεν δείχνει να λαμβάνει υπόψη της τους υπολογισμούς μου περί abc αναφορικά με το c, μέχρι τώρα τουλάχιστον. Η μετοχή έπιασε σήμερα τον στόχο και του δεύτερου trade των fractals κι όσο παραμένει πάνω από την K1 και ιδίως πάνω από το 7,55 δεν βλέπω να έχει πρόβλημα.

ΕΧΑΕ

εχαε

Και εδώ είχαμε επίτευξη του στόχου και του δεύτερου trade στην ίδια περίοδο με ανοδική τάση. Η γραμμή τάσης Κ έχει μεταφερθεί λίγο και είναι κατά την άποψή μου το στοπ για θέσεις αγοράς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (IMALES)

ETE (IMALES)

EURUSD (Ck Kc)

SPX (Ck Kc)

ΔΕΗ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ)

SPX (ANAΣTAΣIOΣ)

ΕΤΕ

ΕΥΡΩΒ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ)

ΔΤΡ by the smart goldfish

 

vitalfinance
MetricTrade

One thought to “ΟΤΕ – ΜΟΤΟR OIL – JUMBO – EXAE, ευνοημένες από το ανοδικό κλίμα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *