ΔΕΗ, επικαιροποίηση σημειώσεων

ΔΕΗ ημερήσιο (update)

Χωρίς τίτλο

Ότι αναφέρθηκε στην τελευταία ανάρτηση ισχύει αυτούσιο εκτός από το στόχο του σήματος αγοράς από τα fractals στον οποίο διαπιστώθηκε ένα λαθάκι στον υπολογισμό του ως μιάμιση φορά το ρίσκο του trade. Εδώ έχουν αφαιρεθεί τα fractals από το διάγραμμα προκειμένου να φαίνεται πιο καθαρά, το που βρισκόμαστε σε σχέση με τους ενδεχόμενους σχηματισμούς που είχαν αναφερθεί. Ο σχηματισμός της διπλής κορυφής ακυρώθηκε αφού είχαμε υπέρβαση των δυο κορυφών, ενώ ο ανάστροφος ΩΚΩ παίζει ακόμα ως πιθανότητα, αφού η μάχη τις δυο τελευταίες συνεδριάσεις της εβδομάδας εξελίσσεται πάνω στην γραμμή λαιμού του που διέσπασε και μάλιστα με κλείσιμο την Πέμπτη. Ο στόχος του ΩΚΩ είναι πάνω από τα 5,70 ευρώ. Τώρα φαίνεται ότι έχουμε σε εξέλιξη μια πρώτη διόρθωση και οι τιμές επανήλθαν κάτω από τη γραμμή αυτή.

Σε ότι αφορά την αναρμόδια απόπειρα κυματικής μέτρησης έχουν προστεθεί επισημάνσεις:

1. γύρω στα 5,60 ευρώ όπου θα μπορούσε να ολοκληρωθεί το εσωτερικό [(v) στο διάγραμμα] του τρίτου [3 στο διάγραμμα] "κύματος" και συμπίπτουν σχεδόν το 138% του πρώτου [1 στο διάγραμμα] με το 123% του [(i) στο διάγραμμα].

2. στα 5,92 ευρώ περίπου όπου το τρίτο [3] "κύμα" γίνεται 1,68 φορές το πρώτο [1] "εσωτερικό κύμα (v)".

Του τελευταίο ανοδικό (v) θα έχει διορθώσεις που δεν είναι απαραίτητο να σταματήσουν στην Κ1. Όλα όμως θα χρειαστούν άμεση αναθεώρηση αν παραβιαστεί το 4,50 από όπου θεωρώ ότι ξεκίνησε το "κύμα (v)".

Όπως βλέπετε εμμένω  στις απόπειρες μέτρησης γιατί αν βέβαια τόσα πεντακυματικά επαληθευτούν θεωρώ ότι δικαιούμαι να πιστέψω ότι η μετοχή έχει δει το χαμηλό της περιόδου μετά τα υψηλά του 2014.

Να διευκρινίσω πάντως ότι τα εισαγωγικά και οι αγκύλες έχουν μπει προκειμένου να τονίσω όσο μπορώ ότι η κυματική μέτρηση γίνεται αναρμοδίως και θα μπορούσε κάλλιστα να διαψευστεί. Εδώ διαψεύδονται μετρήσεις ανθρώπων που αποδεδειγμένα είναι διαβασμένοι και κατέχουν πραγματικά την κυματική θεωρία.

Σε κάθε περίπτωση δεν θα βαρεθώ να θυμίζω ότι όλα αυτά δεν είναι παρά μόνο σημειώσεις που δημοσιεύονται προκειμένου κάποιος που έχει άποψη να μου "πει" ότι ξέρεις αυτό που ονομάζεις κύμα τάδε δεν είναι κύμα τάδε αλλά κύμα δείνα γι αυτό και γι αυτό το λόγο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (ΙΜΑLES)

ΟΠΑΠ by the smart goldfish

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.