ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ – ΤΡΑΠΕΖΕΣ – COCA COLA 3E, ανασκόπηση ημέρας

FTSE 25 ημερήσιο

Χωρίς τίτλο

Η χθεσινή σκέψη για rounding top ήταν τελικά ατυχής προφανώς γιατί το πίστεψα  για τα καλά το σεναριάκι μου που βέβαια πήγε επίσης για βρούβες. Τό'λεγε ο Αντώνης για πιο πάνω παρ' ότι το δικό του σενάριο μιλά για 150 ενώ το δικό μου είχε σαν βάση την αισιόδοξη σκέψη ότι ο δείκτης τέλειωσε στο τελευταίο ιστορικό του χαμηλό. Το νέο σενάριο πλέον είναι αυτό που είχα ως εναλλακτικό. Αφού σήμερα πέρασε το 207,28 η διόρθωση του ανοδικού από το νέο ιστορικό χαμηλό τέλειωσε στο 185,41 με abc όπως αυτό που έχω στο διάγραμμα.Τέλος όμως με τα κύματα. Δεν τό'χω και κακώς φτιάχνω κυματικά σενάρια και μάλιστα τα δημοσιεύω.

Σε αντίθεση με τον ΓΔ ο 25ρης διέσπασε σήμερα για πρώτη φορά και τη γραμμή λαιμού κι έτσι υπολογίζω το 185,41 σαν δεξιό ώμο.

Με άλλα λόγια φαίνεται ότι είχαν τη σημασία τους αυτή τη φορά

Το σήμα των fractals (το γνωστό από 25/8 που σύμφωνα με τα δεδομένα του χρειαζόταν διάσπαση του low fractal της 1/9)

Η υπέρβαση του ΕΚΜΟ 45 από τον ΕΚΜΟ 9 στον RSI

Η υπέρβαση του ΕΚΜΟ 22 (κάποτε θα έδινε κι ένα σήμα της προκοπής ανεξάρτητα από το ότι η φετινή είναι η χειρότερη χρονιά του και η πρώτη ζημιογόνα μέχρι στιγμής, από το 1999 που τον μετρώ)

και το 120λ όπου το τελευταίο long δεν αναιρέθηκε όπως βλέπουμε στο διάγραμμα που ακολουθεί στο οποίο επίσης βλέπουμε ότι ο RSI είναι πλέον σε υπεραγορασμένη ζώνη.

FTSE 25 120λ

Χωρίς τίτλο

Ξανά στο ημερήσιο, να πω ότι το τρίτο κύμα (ότι κύμα και να είναι) γίνεται ίσο με το πρώτο λίγο πάνω από τις 230 μονάδες κι έτσι επόμενος στόχος είναι ο στόχος των fractals (222,81) και η R (από τα υψηλά του περσινού Σεπτέμβρη).

Σημαντική βοήθεια έδωσαν στο δείκτη οι τράπεζες αλλά και οι υπόλοιπες δεικτοβαρείς μετοχές του.

Χωρίς τίτλο

Ας δούμε μερικές ...

ΑΛΦΑ

Χωρίς τίτλο

Ο στόχος του long των fractals είναι πλέον κοντά και σημειώνω ότι παρά την απαξίωση των τελευταίων ημερών δεν έκανε χαμηλότερα από την τιμή αγοράς.

ΕΕΕ

Χωρίς τίτλο

Ο στόχος του trade των fractals πιάστηκε σήμερα.

ΕΤΕ

Χωρίς τίτλο

Το stop loss του υποτιθέμενου short είναι η γραμμή λαιμού του σχηματισμού διπλού πυθμένα.

ΕΥΡΩΒ (UPDATE)

Χωρίς τίτλο

Το σημερινό υψηλό ήταν ακριβώς στη γραμμή λαιμού.

ΠΕΙΡ

Χωρίς τίτλο

Δυο σχηματισμοί διπλού πυθμένα στο 0,069 που είδε 3 φορές το χαρτί. Ο στόχος του πρώτου φαίνεται τρελλά φιλόδοξος ενώ του δεύτερου απλά φιλόδοξος. Θα τους συζητήσουμε αν ενεργοποιηθούν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

25ρης by the smart goldfish

ΟΠΑΠ CUP & HANDLE

ΜΥΤΙΛ (ανάστροφος ΩΚΩ)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.