ΟΤΕ, ανασκόπηση

ΟΤΕ εβδομαδιαίο ημιλογαριθμικό

ΟΤΕ ΜΗΝ ΛΟΓ

Σε αντίθεση με το γραμμικό διάγραμμα που ακολουθεί βλέπουμε να εξελίσσεται μια πτωτική διευρυνόμενη σφήνα η οποία σε περίπτωση ανοδικής διάσπασής της θα μπορούσε να δικαιολογήσει κίνηση περίπου τριών ευρώ. Η R εδώ, δείχνει ανέπαφη ακόμη και η διάσπασή της κύριο ζητούμενο σε αντίθεση με το γραμμικό όπου η διάσπαση εξελίσσεται ευρισκόμενη στα πρώτα της βήματα. Κατά τα άλλα μάχη σε εξέλιξη με τον ΕΚΜΟ 20 εβδομάδων. Αυτήν την εβομάδα πάντως για μόλις ένα σεντ δεν γύρισε την εβδομαδιαία τάση σε ανοδική ξεπερνώντας τα 8,67 ευρώ.

ΟΤΕ εβδομαδιαίο γραμμικό

OTE EBD GRAMMIKO

ΟΤΕ ημερήσιο γραμμικό

Χωρίς τίτλο

Από την τελευταία ανάρτηση άλλαξαν πολλά.

Πρώτα πρώτα ξανάλλαξε η τάση σε ανοδική όπως έγραφα ότι ήταν σοβαρό ενδεχόμενο κι έτσι οι δυο short set up bar δεν παρήγαγαν και σήμα short.

Δεύτερον διασπάστηκε ανοδικά το τριγωνάκι Κ1 - Ζ1 και αυτό από μόνο του δικαιολογεί άνοδο έως και περίπου 90 σεντς από το σημείο διάσπασης.

Τρίτον με την αλλαγή τάσης διέσπασε και τον απλό 200ρη μετά από ένα έτος από κάτω του.

Τέταρτον διέσπασε και την Ζ1 ως άνω γραμμή του ανοδικού τριγώνου Ζ1-Κ2 που δικαιολογεί άνοδο έως και κάτι λιγότερο από 2 ευρώ από το σημείο διάσπασης.

Πέμπτον δοκιμάζει (στο γραμμικό πάντα) τις αντοχές της R, έχοντας ήδη δυο κλεισίματα από πάνω της.

Σαν να λέμε δηλαδή κρίμα που μας δόθηκε σήμα short στο αρχικό στοπ στο 7,75 το οποίο αποδείχθηκε λάθος, άσχετα με το γεγονός ότι το trade θα έκλεινε αφού είχαμε αντίθετο σήμα. Για την ιστορία και για όσους παρακολουθούν τα περί fractal trading το σωστό αρχικό stop θα ήταν στο χαμηλό της 24/8. Σε γενικές γραμμές πάντως τα fractals δεν πάνε στην μετοχή και τόσο καλά, πράγμα εύλογο αφού σύμφωνα με τον ΑDΧ η μετοχή είναι χωρίς τάση από την άνοιξη.

Τέλος να σημειώσω ότι σε περίπτωση που έχουμε γύρισμα προς τα κάτω, στηρίξεις είναι με τη σειρά οι γραμμές τάσης που διέσπασε ανεβαίνοντας και μετά οι Κ και Κ2 όπως φαίνονται στο διάγραμμα.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.