ΤΙΤΑΝ – ΕΛΛΑΚΤΩΡ – ΟΤΕ, σημειώσεις 30/9/15

ΤΙΤΚ

Χωρίς τίτλο

Όπως ξανάγραψα τα fractals δεν τα καταφέρνουν με τις κινήσεις της μετοχής αυτής. Πολλώ δεν μάλλον όταν είναι σε συσσώρευση. Στο διάγραμμα φαίνονται οι παράμετροι του υποτιθέμενου trade που δεν είχα γράψει τότε. Σύμφωνα με το fractal trading το αρχικό στοπ δεν αλλάζει ακόμα κι αν η τάση αλλάξει σε υψηλότερα επίπεδα, όπως έγινε χθες. Αν όμως ενεργοποιηθεί κάποια αντίθετη set up bar όπως η short που είχαμε σήμερα όταν η μετοχή έδωσε καλή αντίδραση κι έκλεισε πάνω στην Ζ, τότε σταματά το trade κι αν κρίνουμε σωστό αναστρέφεται και η θέση. Δεν αποκλείεται πάντως να δούμε και άλλη short set up bar τις επόμενες μέρες. Το στοπ σε τέτοια περίπτωση θα ήταν κοντά στο 20,80 όπου η τάση γίνεται και πάλι θετική.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Χωρίς τίτλο

Στα χθεσινά να προσθέσω ότι έχουμε αντιμέτωπους σχηματισμούς διπλής κορυφής και διπλού πυθμένα. Εντυπωσιακό ότι απέτυχε ως τώρα να διασπάσει δυο διαφορετικές long set up bar με το ίδιο ακριβώς υψηλό 1,53 και να δώσει σήμα αγοράς. Και να το κάνει πάντως προτιμώ να περιμένω να δω ποιος από τους δυο (τρεις) σχηματισμούς θα ενεργοποιηθεί.

ΟΤΕ

Χωρίς τίτλο

Αν η διάσπαση της Κ1 δεν ανακληθεί δικαιολογεί τιμές στην περιοχή των 7 ευρώ. Μακάρι δηλαδή... Τα υπόλοιπα επί του διαγράμματος για την μετοχή που από χθες είναι σε καθοδική τάση και το  trade έκλεισε στο αρχικό στοπ.

 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΠΑΠ

ΤΕΝΕΡΓ (αλλαγή τάσης)

ΔΤΡ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ)

HARMONIC TRADING (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ)

ΕΤΕ (tasos)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.