ΔΕΗ – EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – JUMBO, σημειώσεις

ΔΕΗ ημερήσιο 29/9/15

Χωρίς τίτλο

Τελικά η αντίδραση δεν κράτησε κι από ότι φαίνεται ήταν απλώς ένα σύντομο b. Το σημερινό gap με προβλημάτισε κι έκατσα και ζωγράφισα μια σφήνα την Α-Β της οποίας η διάσπαση δικαιολογεί κι ένα retest της Κ αφού στόχος της θα μπορούσε να είναι και το 3,80. Το θέμα είναι ότι αν έχουμε εσωτερικό τεσσάρι του τρίτου κύματος του όποιου βαθμού, δεν πρέπει νομίζω να πάμε κάτω από 4,38. Αν πάμε πρέπει να επανεξετάσουμε όλο το ανοδικό, ίσως ως διορθωτικό ABC, αλλά κάθε πράμα στην ώρα του. Για την ώρα δεν θέλουμε να χαθεί το γνωστό 4.25 (ψάχνουμε και κάνα tag για να δούμε γιατί).

Το trade των fractals έχει τερματιστεί με στοπ από χθες. Αν έχουμε παραβίαση κάποιας long set up bar χαμηλότερα ξανασκεφτόμαστε αγορές.

ΕΤΕ ημερήσιο 29/9/15

Χωρίς τίτλο

Από τη στιγμή που η τάση γύρισε καθοδική αυξάνονται οι πιθανότητες να πιαστεί ο στόχος της διπλής κορυφής.

ΜΠΕΛΑ ημερήσιο 29/9/15

Χωρίς τίτλο

Η αντίδραση ήρθε σήμερα στη συμβολή των R, K1 και Κ2 και με βάζει σε επιφυλακή το ενδεχόμενο της διάσπασης της long set up bar που βρίσκεται ήδη στα επίπεδα έναρξης του προηγούμενου trade που έπιασε το στόχο του και είχε πολύ καλή κατάληξη στο 2 bar low. Είχε άλλωστε καλά αποτελέσματα όπως μας λέει κι ο φίλος Νicolas 2300.

Ακόμα πάντως κι αν υπάρξει μια ανοδική συνέχεια, είναι πιθανό αυτή να εντάσσεται στα πλαίσια ενός Β όπως μας λέει ο φίλος tasos και μετά θα ακολουθήσει ένα C το οποίο θα διανύσει μια νότια διαδρομή 1,41 ευρώ αν είναι να φθάσει στην ισότητα με το Α.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

25ρης από smart goldfish

25ρης ΩΚΩ

ΤΕΝΕΡΓ μακροπρόθεσμο και μεσοπρόθεσμο από Αναστάσιος

ΓΕΚΤΕΡΝΑ (διπλή κορυφή)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.