ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ – ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ – ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, long μέχρι νεωτέρας

Στην τελευταία ανάρτηση υπάρχουν αρκετές πολύ ενδιαφέρουσες αναρτήσεις στα σχόλια για τον δείκτη και θα πρότεινα να τα δείτε όπως και τις αντίστοιχες αναρτήσεις του Βασίλη αλλά και του Μάκη Βελλιανίτη και του Ζάλευκου που είναι μάλλον περιττό να σας τις συστήσω εγώ.

Ας δούμε και μια συμπληρωματική πινελιά...

ΓΔ (1)

Χωρίς τίτλο

Η V όπως έχω επανειλημμένα τονίσει μου φαίνεται καθοριστική αφού όσο η τιμές κινούνται κάτω από αυτή αρχίζουν να έχουν πιθανότητες τα πολύ αρνητικά σενάρια, του ΩΚΩ ή του τριγώνου W-V που έχουν μέγιστο στόχο γύρω στις 435 μονάδες.

Προς το παρόν έχουμε σήμα long με βάση το fractal trading από την τελευταία συνεδρίαση και τα δεδομένα του είναι στο διάγραμμα.

Βλέποντας την πιο κοντινή εικόνα στο επόμενο διάγραμμα βλέπω πιθανότητα να έχουν ολοκληρωθεί 5 ανοδικά κύματα και να είμαστε σε διόρθωση που μπορεί να πάρει μια μορφή abc, κάποιου ii ή Β, σύμφωνα με την αρίθμηση στο διάγραμμα (χοντρικά). Στο τέλος της διόρθωσης αναμένω τον σχηματισμό του δεξιού ώμου του ανάστροφου ΩΚΩ. Αν στη συνέχεια διασπαστεί η γραμμή λαιμού και το τελευταίο υψηλό στις 703 μονάδες μιλάμε βέβαια για ανοδική συνέχεια και μετράμε στόχους ΩΚΩ κλπ.

Αν οι 703 μονάδες ξεπεραστούν άμεσα μιλάμε και για άμεση ανοδική συνέχεια και η μέτρηση που έχω βάλει είναι απαισιόδοξη.

Πάντως σε περίπτωση που αύριο έχουμε χαμηλό υψηλότερο από της Πέμπτης, τότε το επίπεδο αλλαγής της τάσης σε πτωτική, ανεβαίνει από το 614,48 στο 661,79.

ΓΔ (2)

Χωρίς τίτλο

Τέλος μια ματιά και στον FTSE και στον ΔΤΡ...

FTSE

25

Αντιγράφω από την τελευταία ανάρτηση για τον 25ρη:

Αν ο δείκτης διασπάσει το υψηλό (ας πούμε) του σημερινού κεριού πιθανότατα θα κλείσει και πάνω από τον ΕΚΜΟ 22 και πιθανότατα θα γυρίσουν long τα 120λ και 60λ timeframes, όλα ταυτόχρονα. Μέχρι τότε οι σκέψεις παραμένουν πτωτικές.

Έγινε λοιπόν το εναλλακτικό σενάριο και είχαμε κι εδώ long από τα fractals, τα δεδομένα του οποίου βλέπουμε στο διάγραμμα. Τα ίδια επίσης ισχύουν για τον ανάστροφο ΩΚΩ. Αυτές τις σημειώσεις τις κοιτάμε σε συνδυασμό με τις προηγούμενες μια και και ουσιαστικά δεν θεωρώ ότι αλλάζει κάτι. Η S είναι η αντίστοιχη της V στον ΓΔ.

Προσοχή γιατί κι εδώ ισχύει ότι και στον ΓΔ σε περίπτωση που αύριο έχουμε υψηλότερο χαμηλό από της Πέμπτης όσο κι αν αυτό δεν αλλάζει τουλάχιστον άμεσα το αρχικό στοπ του trade.

ΔΤΡ

δτρ

Και εδώ ισχύουν όσα αναφέρθηκαν για τους άλλους δυο δείκτες με την εξαίρεση βέβαια του ΕΚΜΟ 22 που ακόμα δείχνει short αφού εδώ η διόρθωση ήταν πολύ βαθύτερη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

S&P 500

ΔΤΡ (ΝΙΚΟS Τ)

25ρης (the smart golgish)

25ρης (ΩΚΩ)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.