ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ένα βήμα από την ανοδική ή την πτωτική συνέχεια

ΕΤΕ ημερήσιο

Χωρίς τίτλο

Μάχη δόθηκε στην γραμμή ενεργοποίησης του σχηματισμού διπλής κορυφής στο 0,501. Οι τιμές για τρεις μέρες την διασπούσαν ενδοσυνεδριακά αλλά και στο κλείσιμο οριακά, τελικά όμως την Παρασκευή είχαμε επαναφορά πάνω από αυτήν.

Ο δεξιός ώμος του ανάστροφου ΩΚΩ θα μπορούσε να θεωρηθεί σχηματισμένος και πλέον μένει να δούμε αν θα ενεργοποιηθεί με διάσπαση της (μπλε) γραμμής λαιμού.

Ένα πρώτο βήμα θα μπορούσε να είναι η διάσπαση του υψηλού της τελευταίας long set up bar που αυτή τη στιγμή είναι το 0,132. Με τέτοιους όγκους βέβαια οι κακοί που τυχόν θα ήθελαν να ξεφορτώσουν στο κεφάλι μας εν' όψει ανακεφαλαιοποίησης θα μπορούσαν να δημιουργήσουν όποια εικόνα θέλουν.

Υπενθυμίζω ότι εδώ καταγράφονται σκέψεις και μόνο κι όχι προτάσεις για αγορά ή πώληση τίτλων, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Για την ιστορία σύμφωνα με το fractal trading αν την δευτέρα έχουμε κίνηση πάνω από το 0,532 έχουμε long με αρχικό στοπ στο πρόσφατο χαμηλό κάτω από το οποίο αλλάζει η τάση σε καθοδική. Κατά συνέπεια ένας στόχος για κέρδος διπλάσιου του ρίσκου μου θα οριζόταν στο 0,633, όπου θα είχαμε και ενεργοποίηση του ΩΚΩ. Αν όλα πάνε καλά θα συναντήσει τη γραμμή λαιμού του περίπου στα 0,615. Δεν περιμένω βέβαια να την διασπάσει και τόσο εύκολα οπότε ίσως θα ήταν πιο συνετό να οριστεί σαν στόχος αντί του 0,633.

Ας το δούμε όμως το 0,533 και το το ξανασυζητάμε. Μην ξεχνάμε ότι αν η τιμή επανέλθει κάτω από το 0,501 ενεργοποιεί και πάλι τον σχηματισμό της διπλής κορυφής που έχει πρώτο στόχο στο 0,43 περίπου και επόμενο το 0,379.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (IMALES)

ΓΔ (NIKOS T)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.