ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, πτωτικά σημάδια

FTSE ημερήσιο

Χωρίς τίτλο

Έχουμε και λέμε:

1. Κλείσιμο κάτω από τη γραμμή λαιμού του σχηματισμού διπλής κορυφής με στόχο τις 145 μονάδες

2. Διάσπαση του πτωτικού τριγώνου με στόχο ακόμα χαμηλότερα (για πολλοστή όμως φορά)

3. Κλείσιμο κάτω από τον ΕΚΜΟ 22

4. Short στα 120λ και 60λ διαγράμματα

Short-ο-κατάσταση δλδ γενικευμένη, αν και το σεναριάκι του ανάστροφου ΩΚΩ παραμένει ζωντανό.

Όπως όμως βλέπουμε στο διάγραμμα που ακολουθεί εκτός από τον ΩΚΩ, ο δείκτης παραμένει σε ανοδική τάση βάσει των FRACTALS χωρίς να έχει δώσει ακόμα το τυπικό σήμα εισόδου (ίσως κάτι να ξέρει). Το σημερινό κερί ήταν η τρίτη συνεχόμενη long set up bar, άρα ανά πάσα στιγμή αρκεί να κάνει υψηλότερο υψηλό. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα η τάση αλλάζει κάτω από 179,17 αλλά και αυτό μπορεί να αλλάξει αν έχουμε κάποιο low fractal στα τωρινά επίπεδα. Οι τράπεζες πέφτουν άσχημα μέρες τώρα και κάποια στιγμή μπορεί να διορθώσουν. Αν ο δείκτης διασπάσει το υψηλό (ας πούμε) του σημερινού κεριού πιθανότατα θα κλείσει και πάνω από τον ΕΚΜΟ 22 και πιθανότατα θα γυρίσουν long τα 120λ και 60λ timeframes, όλα ταυτόχρονα. Μέχρι τότε οι σκέψεις παραμένουν πτωτικές.

Χωρίς τίτλο

Παραθέτω κι ένα διάγραμμα με τα κλεισίματα, όπου βλέπουμε ότι ο σχηματισμός διπλής κορυφής έχει πιάσει τον στόχο του. Θα δούμε αν έχει κάποια σημασία...

Χωρίς τίτλο

Άφησα τελευταίες τις σκέψεις που δεν έχουν να κάνουν με τα τεχνικά σημεία που ακολουθώ. Το ότι δεν βλέπω δηλαδή σοβαρό λόγο να πάμε σημαντικά υψηλότερα αλλά ούτε και σημαντικά χαμηλότερα. Πιθανότερο σενάριο για μένα είναι να σερνόμαστε σε λίγο χαμηλότερα επίπεδα, έως ότου η αγορά δει τι θα γίνει, τόσο με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και την άρση των περιορισμών στο ΧΑΑ όσο και και με τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές. Θα την φάμε δηλαδή όλη τη χρονιά και βλέπουμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΤΕ

ΜΥΤΙΛ

DAX γκουρουδιά από NIKOS T

25ρης by cornelsen

SPX by NIKOS T

25ρης by tasos

ΜΥΤΙΛ long by fractals

ΑΛΦΑ long by fractals

ΠΕΙΡ by TEO

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.