ΔΕΗ – ΓΕΚ – ΒΙΟΧΑΛΚΟ – ΕΛΛΑΚΤΩΡ – ΕΛ. ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ – ΜΟΤΟR OIL – ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ – ΟΠΑΠ – ΟΤΕ – ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, γραμμές τάσης – ανασκόπηση.

Άλλη μια μέρα χωρίς άξια λόγου συναλλακτική δραστηριότητα με ελάχιστες μετοχές να έχουν αξιοπρεπείς όγκους, με σαφείς διαφοροποιήσεις πάντως μεταξύ των διάφορων τίτλων του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης. Απόψε είπα να ρίξω μια ματιά - ανασκόπηση σε κάποιες γραμμές τάσης που αναμένω με ενδιαφέρον να δω την συμπεριφορά των χαρτιών όταν τις προσεγγίσουν.

ΒΙΟ

Χωρίς τίτλο

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η καθοδική σφήνα Μ-Κ.

ΓΕΚΤΕΡΝΑ

Χωρίς τίτλο

Κίνηση μέσα σε δυο τρίγωνα για το χαρτί που έπιασε τον πτωτικό του στόχο.

ΔΕΗ

Χωρίς τίτλο

Το έκτο συνεχόμενο κλείσιμο κάτω από την κρίσιμη οριζόντια αντίσταση (σ' αυτή τη φάση) των 4,25 ευρώ S1, με κάνει να πιστεύω ότι ίσως δοκιμαστεί πρώτη η στήριξη της Κ, πριν από την αντίσταση της F.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Χωρίς τίτλο

Έξη συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες για κλείσιμο πάνω από την S για την μετοχή με τη χειρότερη συμπεριφορά εκτός των τραπεζών, που υπερκάλυψε τον τελευταίο πτωτικό στόχο των fractals. Σύμφωνα με τον ADX το χαρτί είναι σε ισχυρή πτωτική τάση.

ΕΛΠΕ

Χωρίς τίτλο

Καλούτσικα δείχνει να πηγαίνει το τελευταίο long των fractals και μάλλον θα επισκεφθεί την αντίσταση της R. Πρώτη στήριξη στην Κ.

ΜΟΗ

Χωρίς τίτλο

Η μετοχή με την καλύτερη συμπεριφορά τον Αύγουστο υπερέβη και το ανοδικό κανάλι της. Το σηματάκι κι εδώ πάει καλά. Πρώτη στήριξη η Κ.

ΜΠΕΛΑ

Χωρίς τίτλο

Ιδιαίτερα ανθεκτική τις τελευταίες μέρες και ιδιαίτερα στη βουτιά της 24/8, χρειάζεται ένα χαμηλό κάτω από το 7,31 για να δώσει long set up bar αφού είναι σε ανοδική τάση. Πρώτος στόχος η R.

ΜΥΤΙΛ

Χωρίς τίτλο

Σε ισχυρή πτωτική τάση σύμφωνα με τον ΑDX και δείχνει ότι θα δοκιμάσει τις στηρίξεις της Κ ή και της S, πριν επιχειρήσει να διασπάσει την R2, που δεν την περίμενα τόσο ανθεκτική μετά την αντίδραση από τα χαμηλά της 3/8.

ΟΠΑΠ

Χωρίς τίτλο

Μάχη εκατέρωθεν της γραμμής λαιμού του σχηματισμού διπλής κορυφής και μάλλον θα δοκιμάσει και την άλλη γραμμή λαιμού του ΩΚΩ στο 6,75 που συμπίπτει με την S η οποία αναμένω να κρατήσει σε τυχόν πτωτική συνέχεια.

ΟΤΕ

Χωρίς τίτλο

Αν χαθεί η R1 ίσως δοκιμαστεί η Κ όπου κρίνοντας από την εικόνα της μετοχής θα είναι μάλλον ευκαιρία. Χαμηλότερα από το σημερινό χαμηλό δίνει long set up bar.

ΤΕΝΕΡΓ

Χωρίς τίτλο

Σε ισχυρή πτωτική τάση σύμφωνα πάντα με τον ΑDΧ, δοκίμασε δυο συνεχόμενες φορές την Κ που άντεξε. Πιο κάτω υπάρχει η στήριξη της S όπου όμως θα έχει αλλάξει η ημερήσια τάση και πάλι σε πτωτική (κάτω από τα 2,30 ευρώ). Από πάνω πρώτη αντίσταση στο απλό 200ρη.

Για την τάση και τα σήματα των FRACTALS έχουν γίνει αναφορές στις αντίστοιχες αναρτήσεις που μπορούμε να δούμε με ένα κλικ μέσω των  tags τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

FTSE

 ΔΕΗ

ΜΠΕΛΑ

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.