ΟΤΕ, ανέκτησε το χαμένο έδαφος

ΟΤΕ εβδομαδιαίο

ΟΤΕ ΕΒΔ

Στην μακρινή εικόνα βλέπουμε τα κανάλια τιμών που ορίζονται από τις γραμμές τάσης υψηλών και τις παράλληλές τους. Η τελευταία επική αντίδραση της 3/8 ήρθε από το 61,8% fimbo retracement του ανοδικού από τα χαμηλά του 2012, by the book σαν να λέμε.

ΟΤΕ ημερήσιο 18/8/15

Χωρίς τίτλο

Όπως βλέπουμε στο ημερήσιο το υψηλό της 26/6 πιάστηκε χθες κι αν αύριο έχουμε χαμηλότερο υψηλό θα σχηματιστεί ένα ακόμα high fractal με ένα κερί κοινό με το προηγούμενο της 11/8. Η υπέρβαση λοιπόν, σ' αυτήν την περίπτωση, του 8,22 ή αλλιώς του 8,45 της 25/6, θα σημάνει και την αλλαγή ημερήσιας τάσης. Αν δούμε και τις αμέσως προηγούμενες θα έλεγα ότι δεν τρέχει και τίποτα, αφού η κύρια τάση παραμένει καθοδική. Η τάση που κατά την άποψή μου μετρά περισσότερο είναι είναι αυτή του εβδομαδιαίου κι όπως φαίνεται στο εβδομαδιαίο με τα fractals αυτή αλλάζει με υπέρβαση του 8,95 που ήταν το υψηλό του Μάη. Φαίνεται επίσης και τι έγινε από την προηγούμενη αλλαγή τάσης...

Για να φθάσει εκεί  όμως η τιμή χρειάζεται να αναμετρηθεί με τις R,Z1,R1 και Z στην οποία σταμάτησε δυο μέρες τώρα, καθώς και με τον απλό 200ρη κμο. Δεν πιστεύω βέβαια ότι θα είναι εύκολη η υπέρβασή τους και αναμένω την αλλαγή της ημερήσιας τάσης και την υποχώρηση που θα ακολουθήσει για το απαραίτητο long set up.

Εβδομαδιαίο με fractals

Χωρίς τίτλο

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.