ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΑLΡΗΑ ΒΑΝΚ, τα ΣΜΕ είχαν τελικά δίκιο

Η βελτίωση στο μέτωπο των ειδήσεων από τη διαπραγμάτευση εκτόξευσε τις τιμές των τραπεζών ανταμοίβοντας αυτούς που τόλμησαν όταν όλα τά'σκιαζε η φοβέρα ... αγοράζοντας μετοχές, μια και τα ΣΜΕ τους δεν έδωσαν τόσο καλές ευκαιρίες στα χαμηλά όπως διεξοδικά παρουσιάστηκε εδώ.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις δυο από αυτές.

ΠΕΙΡ

πειρ

Πιθανότατα η διόρθωση ολοκληρώθηκε υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν θα έχουμε επιδείνωση στις διαπραγματεύσεις. Η σημερινή μπάρα είναι short set up bar αλλά όσο το χαμηλό της ή κάποιας από τις (πιθανώς) επόμενες δεν διασπάται δεν έχουμε θέμα. Τα fractals αργούν να δώσουν αλλαγή τάσης και δεν αναμένω να με βοηθήσουν στο long. Σκέφτομαι ότι η διάσπαση της κατερχόμενης γραμμής τάσης που ενώνει τα δυο τελευταία high fractals είναι ένα σήμα αγοράς με στοπ στο σημερινό χαμηλό.

ΑΛΦΑ

Χωρίς τίτλο

Τα περίεργα με το ΣΜΕ της την Παρασκευή που αρνήθηκε να ακολουθήσει τις τιμές της σποτ στα χαμηλά συνεχίστηκαν σήμερα οπότε άνοιξε >15% από το κλείσιμο στο 0,206. Εδώ έχουμε ένα πρώτο στόχο από το 120λ διάγραμμα. Το πρώτο ζητούμενο είναι να υπερβεί τις γραμμές λαιμού απενεργοποιώντας τους δυο σχηματισμούς διπλής κορυφής. Σε περίπτωση που δεν έχουμε δυσάρεστα νέα από τις διαπραγματεύσεις οι τιμές πιστεύω ότι είναι μια χαρά σ'αυτά τα επίπεδα. Περιττό να αναφέρω ότι  το short trade των fractals έκλεισε θεωρητικά στον στόχο του.

Η συμπεριφορά της NBG πάντως προιωνίζεται καλή συνέχεια για αύριο οπότε της ρίχνουμε καμιά ματιά μέχρι να κλείσει το ΝΥSΕ.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.