ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

ΕΧΑΕ μηνιαίο

Χωρίς τίτλο

Ο σχηματισμός που θα οδηγήσει το χαρτί σε νέες δόξες αν ποτέ κατάφερουμε να γίνει η Ελλάδα μια κανονική χώρα. Είπα να αρχίσω από ωραία βλέπετε,αφού στο επόμενο διάγραμμα φαίνεται και ο σχηματισμός που θα μας οδηγήσει σε τιμές 2012 εφ' όσον τα πράγματα στην χώρα και την αγορά χειροτερέψουν ακόμα περισσότερο.

ΕΧΑΕ εβδομαδιαίο

Χωρίς τίτλο

Δεδομένου ότι οι πιθανότητες κάποιας συμφωνίας δεν φαίνεται να είναι καθόλου αμελητέες στο επόμενο διάγραμμα έβαλα μια πιο ρεαλιστική κατά την άποψή μου μεσοπρόθεσμη προσέγγιση, δηλαδή την περιοχή τιμών μέσα στην οποία πιστεύω ότι θα κινείται το επόμενο διάστημα η μετοχή αν τελικά υπάρξει συμφωνία και δεν διασπαστεί η γραμμή λαιμού του ΩΚΩ.

Εβδομαδιαίο Β΄

Χωρίς τίτλο

 Απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεφύγει από την κάτω πλευρά του καναλιού είναι η διάσπαση της R1 που βλέπουμε στο ημερήσιο που ακολουθεί.

Χωρίς τίτλο

Στο κλασσικό ημερήσιο διάγραμμα που ακολουθεί βλέπουμε ότι το στοπ χτυπήθηκε όπως αναμενόταν αλλά η μετοχή επανήλθε πάνω από την Κ και όσο παραμένει ψηλότερά της δεν σκέφτομαι τα χειρότερα.

Χωρίς τίτλο

Η τάση βέβαια γύρισε σε καθοδική κι είχαμε και short set up bar την Πέμπτη. Μάλιστα όπως θα δούμε και στο 30λ διάγραμμα που ακολουθεί το χαμηλό της διασπάστηκε μετά το άνοιγμα της 29/5 οπότε (στο paper trading) τα fractals με έχουν short από 5,26 με στοπ και στόχους που καταγράφονται στο ημερήσιο διάγραμμα.Το χθεσινό κερί ήταν τελικά και αυτό short set up bar και δεν μου αρέσει ιδιαίτερα το ότι μόλις έκλεισε το πτωτικό gap υποχώρησε κι έκλεισε χαμηλότερα και από το πολύ κακό πρωινό άνοιγμα. Πρώτη στήριξη αν χαθεί πάλι η Κ στο ανοδικό gap 4,91.

ΕΧΑΕ 30λ

Χωρίς τίτλο

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.