ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ακόμη μια μέρα χωρίς υπέρβαση

ΓΔ ημερήσια κλεισίματα

Χωρίς τίτλο

Η προσπάθεια υπέρβασης του 61,8% fibo retracement της πτώσης από το υψηλό του Φλεβάρη συνεχίζεται κι αν αυτός ο ντόρος που ξεκίνησε για επικείμενη συμφωνία δεν οφείλεται απλώς στο θολωμένο τους μυαλό η προσπάθεια αυτή δεν μπορεί παρά να έχει επιτυχή κατάληξη. Είναι κι αυτός ο στόχος του ενεργοποιημένου σχηματισμού διπλού πυθμένα του οποίου ο επικρατέστερος στόχος είναι η περιοχή του 885. Εκεί βρίσκεται και το επόμενο επίπεδο fibo retracement 78,6%. Στο διάγραμμα που ακολουθεί βλέπουμε την συνήθη εικόνα με τα fractals κλπ. Το ανοδικό τρίγωνο μας προδιαθέτει τεχνικά για ανοδική συνέχεια, πολλώ δε μάλλον αφού η Κ δεν απειλήθηκε καν. Ζητούμενο βέβαια η διάσπαση και παραμονή πάνω από την Ζ. Ωστόσο μια ακόμη υποχώρηση δεν μπορεί βέβαια να αποκλειστεί και σ'αυτή την περίπτωση κοιτάμε τα σημάδια και τις στηρίξεις, δηλαδή τον ΕΚΜΟ 3Χ ήταν σήμερα στις 829.64 μονάδες, τον ΕΚΜΟ 22 στις 821,59 και τον ΕΚΜΟ 30 που έχει φέτος καλύτερη συμπεριφορά από τον 22άρη στις 815,83. Τέλος η Κ διέρχεται αύριο από τις 801,14 μονάδες ενώ σύμφωνα με τα fractals η τάση είναι ανοδική όσο ο δείκτης κρατιέται πάνω από της 790,05 μονάδες.

ΓΔ ημερήσιο 28/5/15

Χωρίς τίτλο

Όλα βέβαια εξαρτώνται από τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις. Ακούγοντας και διαβάζοντας τις ειδήσεις όπως έρχονται από το ΔΝΤ την ΕΚΤ την comission την Γερμανία κλπ αλλά και διάφορα ηρωικά που εκστομίζουν αυτοί οι απίθανοι που κρατούν τις τύχες μας στα χέρια τους, ειλικρινά δεν βλέπω, ως μέσης νοημοσύνης ακροατής, πως είναι δυνατόν να έχουμε και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο.

Από την άλλη δεν μπορώ να φανταστώ πως ο σκληρός πυρήνας των συνεργατών του Αλέξη δεν αντιλαμβάνεται ότι η ρήξη με τους εταίρους μας δεν είναι δυνατόν να μην έχει (ίσως και τραγικές) συνέπειες για την χώρα. Δεν τολμώ να πιστέψω δηλαδή ότι ο Αλέξης τα πίστευε στ' αλήθεια αυτά που έλεγε προεκλογικά, ότι θα την καταφέρει την Μέρκελ και τώρα βλέποντας ότι αυτό δεν γίνεται, να κάνει ότι κάνει προκειμένου να κάνει το salto mortale έχοντας στο πλευρό του την πλειοψηφία αυτών που τον ψήφισαν.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων από όσους δεν με γνωρίζουν, τα τελευταία 5 χρόνια έχασα το μισό διαθέσιμο εισόδημά από την σύνταξή μου και πολύ θα ήθελα να πιστέψω τον Στρατούλη και τους άλλους που μου λένε ότι δεν έχει άλλες μειώσεις. Πολύ θα ήθελα βέβαια να καταφέρουν να πείσουν τους δανειστές να μην επιμείνουν σε άλλες μειώσεις, διότι έχουν άλλες λύσεις για τα δημοσιονομικά μας προβλήματα, αλλά δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Μακάρι να έχω σε όλα άδικο και να τα καταφέρουν.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.