ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ώρα για διόρθωση;

FTSE εβδομαδιαίο ημιλογαριθμικό

EBDOM DEIKTH

Μια μέρα πριν το τέλος του μήνα και της εβδομάδας και η κίνηση που ξεκίνησε στη S που έρχεται από τον Απρίλη του 2013 έκανε την πρώτη της στάση στην πρώτη σοβαρή αντίσταση, την γραμμή που ουσιαστικά ενώνει τα υψηλά της "αντιμνημονιακής" εποχής μετά τα υψηλά του Δεκεμβρίου όταν η προηγούμενη κυβέρνηση αποφάσισε να πετάξει την καυτή πατάτα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ότι αφορά το ημερήσιο που ακολουθεί οι τιμές ισορρόπησαν και από αύριο πιθανότατα θα έχουμε και την πρώτη long set up bar, αφού τα fractals γύρισαν σε ανοδική τάση, με διάσπαση των χαμηλών των δυο τελευταίων συνεδριάσεων. Στην ίδια φάση βρίσκονται και αρκετές από τις δεικτοβαρείς μετοχές όπως η ΕΤΕ, ΠΕΙΡ, ΕΥΡΩΒ, ΔΕΗ, ΕΧΑΕ και ΕΛΛΑΚΤΩΡ καθώς και ο ΓΔ κι ο ΔΤΡ.

FTSE ημερήσιο 29/4/15

Χωρίς τίτλο

Το προηγούμενο short των fractals έκλεισε στο σημείο αλλαγής της τάσης όπου κατέβηκε όταν ο δείκτης έφθασε στα πρόσφατα χαμηλά του χωρίς να φθάσει το 188 που είχε τεθεί ως στόχος. Η διάσπαση της σφήνας Κ-Ζ θα μπορούσε να δικαιολογήσει κίνηση ως την περιοχή του 280 αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει αν δεν βγει λευκός καπνός από τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές μας. Προς το παρόν οι διάφορες ελεγχόμενες ή ανεξέλεγκτες φωνές από τους κυβερνητικούς παράγοντες δεν το'χουν και πολύ να οδηγήσουν την αγορά σε οπισθοχώρηση, τουλάχιστον όσο θα χρειαστεί να δημιουργηθούν τα κατάλληλα long setups των fractals. Το σύνθημα φαίνεται να δόθηκε σήμερα στο κλείσιμο όπου η διάσπαση του ΕΚΜΟ 13Χ στο 60λ αποφεύχθηκε οριακά, όπως βλέπουμε στο διάγραμμα που ακολουθεί.

FTSE 60λ

ftse 60l

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.