ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, κυματική ανάλυση από τον NΟΝDAS 21

Κυματικά: Βραχυχρόνια η κίνηση του Δείκτη είναι αρκετά περίπλοκη και θα χρειαστεί μια καλή άνοδος ή ένα καινούριο χαμηλό (όχι πολύ χαμηλότερο) για να ξεκαθαρίσει το “τοπίο”. Παρακάτω παραθέτω τα δύο σενάρια (σε Μηνιαίο γράφημα), διορθωμένα και με το υψηλό-χαμηλό Μαρτίου.

Πολιτικά: Το «συμφωνία ή δημοψήφισμα» του πρωθυπουργού σε συνδυασμό με την πρόσφατη δημοσκόπηση περί Ευρώ-Δραχμής «κλειδώνουν» την παραμονή της Ελλάδας στο Ευρώ, αυξάνοντας αρκετά τις πιθανότητες περαιτέρω ανόδου.

ΓΔ μηνιαίο

Χωρίς τίτλο

Χωρίς τίτλο

Σε συνέχεια της “κατά Neely κυματικής ανάλυσης” , παραθέτω τους κανόνες για τα Terminal Impulses (αλλιώς Ending Diagonal). Ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχουν Leading Diagonals (σύμφωνα με τον Neely) είναι ότι όταν τελειώνει ένα κύμα, η διόρθωση που ακολουθεί πρέπει να είναι γρήγορη και έντονη (εκτός από σπάνιες περιπτώσεις που θα αναφέρω κάποια άλλη στιγμή). 5άρι 3:3:3:3:3 υποδηλώνει μεγάλη αδυναμία, εξ’ ου και η 100% minimum διόρθωση που πρέπει να ακολουθήσει, άρα είναι αδύνατο να υφίσταται (το Leading Diagonal) μετά από το τέλος ενός κύματος.

Χωρίς τίτλο

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.