ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

FTSE εβδομαδιαίο

ΦΤΣΕ ΕΒΔ

Μια μακρινή ματιά για να δούμε που βρισκόμαστε ως προς το δάσος τρεις εβδομάδες μετά.  Έχουν προστεθεί οι speed resistance line και βέβαια η πρόσφατη γραμμή χαμηλών S2. Είναι εμφανές ότι παραμένουμε στο έλεος του Eurogroup και το στοίχημα είναι να κρατήσει η S2.

FTSE ημερήσιο 27/3/15

Χωρίς τίτλο

Μια και οι γνωστοί κμο μου με έχουν απογοητεύσει φέτος, όπως και τα fractals αφού είμαστε σε ατασική αγορά, είπα να εστιάσω λίγο στις γραμμές των αντιστάσεων. Πρώτο εμπόδιο το πρόσφατο υψηλό και δεύτερο η Speed Resistance Line των 2/3, πάνω από την οποία θα ήθελα 3 τουλάχιστον κλεισίματα. Τρίτο εμπόδιο το υψηλό της 6/3 στις 257,74 πάνω από το οποίο αλλάζει ξανά η ημερήσια τάση των fractals σε ανοδική. Στο ίδιο περίπου επίπεδο διασπά και την R3.

Σύμφωνα με το 60λ που ακολουθεί, βάσει του ΕΚΜΟ 13Υ/Χ είμαι short και απαιτείται κλείσιμο ώρας περίπου στο 230 για αλλαγή σε long. Σύμφωνα με τα πολύ βραχυπρόθεσμα 60λ fractals είναι σε ανοδική τάση και σήμα long που λίγο έλειψε να φθάσει στο στόχο του. Το στοπ έχει ανέβει με τα ως τώρα δεδομένα στο 224,04.

60λ διάγραμμα

Χωρίς τίτλο

 

 

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.