ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, στο έλεος του Eurogroup

FTSE 25 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ 2-6/3/15

ΕΒΔΟΜ ΗΜΙΛΟΓ 25ρη

Μια πρώτη μακρινή ματιά για να δούμε που βρισκόμαστε σε σχέση με το δάσος των αντιστάσεων που προκύπτουν από γραμμές τάσης και τις οποίες έχουν να περάσουν οι τιμές. Κι αν δεν σας φτάνουν αυτές δείτε και το 339,70, επίπεδο πάνω από το οποίο σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα αλλάζει η εβδομαδιαία τάση σε ανοδική βάσει fractals.

ΕΒΔ ΦΡΑΚΤΑΛΣ 25ρη

Κάθε μια από αυτές τις αντιστάσεις μοιάζει με άθλο υπό τις παρούσες συνθήκες και η υπέρβασή τους θα προσθέτει ένα ποσοστό στην πιθανότητα να δούμε διατηρήσιμη άνοδο στο ΧΑΑ. Ρίξτε μια ματιά και στις μικρές κόκκινες οριζόντιες "στηρίξεις". Θα τις ξαναδούμε παρακάτω.

Κι αφού ρίξουμε μια τελευταία ματιά στο "δάσος" ψηλότερα, ας έλθουμε στην σκληρή πραγματικότητα...

FTSE 25 ημερήσιο ημιλογαριθμικό (μακρινή εικόνα) 6/3/15

25ris semilog daily

Ας δούμε τώρα από λίγο πιο κοντά τις "κόκκινες" στηρίξεις. Δείτε τι ακολούθησε την διάσπαση της προηγούμενης τον κόκκινο Δεκέμβρη για να καταλάβετε γιατί αποδίδω σημασία στην τωρινή, στο 243,89...

FTSE 25 ημερήσιο γραμμικό (αριθμητικό) 6/3/15

25Rris linear 6 march

Κλείνει επί μία εβδομάδα κάτω από τον ΕΚΜΟ 22 χωρίς όμως να απομακρύνεται. Το long από τα fractals παραμένει σε ισχύ αλλά το αρχικό στοπ του μοιάζει πλέον πολύ μακρινό σε περίπτωση που δεν βγει λευκός καπνός την Δευτέρα στο EUROGROUP. Δεδομένου λοιπόν ότι η πιθανότητα να μην βγει δεν είναι αμελητέα (με την διπλωματία της ταρζανιάς που μακάρι να μας βγει αλλά δεν το βλέπω), θα προτιμούσα να ανεβάσω το stop loss στο 243,88 (περίπου 243 σε τιμές ΣΜΕ), διότι ο κίνδυνος να βρεθεί η θέση με -20, -30 ή και περισσότερες μονάδες θεωρώ ότι είναι μεγάλος. Στο διάγραμμα υπάρχει και αυτό που εγώ καταλαβαίνω ως leading diagonal (Μ-Ζ), για να έχουμε και την αισιόδοξη προοπτική ότι είμαστε σε διόρθωση του πρώτου ανοδικού όπως την έχει ζωγραφίσει εδώ και μέρες ο φίλος Thitadelta, αφού οι τιμές δεν έχουν χάσει το 50% fibo επίπεδο διόρθωσης του ανοδικού.

FTSE 25 120λ

Χωρίς τίτλο

Στο 120λ το τελευταίο σήμα είναι long αλλά η ως τώρα εξέλιξη του trade δεν είναι καλή, όπως δεν είναι καλή συνολικά η απόδοση το 2015, σε αντίθεση με το 2014. Κλείσιμο κεριού κάτω από το 250,5 με τα ως τώρα δεδομένα θα δώσει short. Με πολλή καλή θέληση διακρίνεται η πιθανότητα να σχηματίζεται ένας ανάστροφος ΩΚΩ  που για να τον πάρω σοβαρά θα πρέπει να διασπάσει την γραμμή λαιμού.

FTSE 25 60λ

Χωρίς τίτλο

Εδώ τα αποτελέσματα είναι καλύτερα για φέτος, σε αντίθεση με το 2014, σημάδι ότι οι ρυθμοί αλλάζουν ταχύτερα. Το τελευταίο "σήμα" είναι κι εδώ long αλλά κλείσιμο ώρας κάτω από το 251,25 θα δώσει πιθανότατα νέο short.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα τεχνική προσέγγιση της αγοράς  και των άμεσων προοπτικών της μπορείτε να δείτε εδώ και μια κυματική εκτίμηση εδώ , εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, ειδικά για τον 25ρη .

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.